Lego Classic 2021

Sisältää ainutlaatuista LEGO® osaa, joista lapset voivat rakentaa mitä ikinä keksivät! Apple Airpods Pro, Bluetooth-nappikuulokkeet mikrofonilla. Lego classic 2021 on lapsille 15 innostavaa rakennusideaa, jotka perustuvat kaikille tuttuihin eläimiin ja kohteisiin eri puolilta maailmaa aina afrikkalaisesta leijonasta ja palmusta australialaiseen kenguruun söpöine poikasineen. Kaverit ja perheen voi ottaa mukaan, ja rakennustoiminta ja lastenleikit kehittävät mielikuvitusta ja kädentaitoja. Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Kodinkoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakennustoiminta ja remontointi Kodinsisustus Aravalainat. Valitse listasta sopivin vaihtoehto.

Lego Classic 10700, Vihreä rakennuslevy

Koti ja perhe. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Tokmannilta löydät kosmetiikkaavaatteita, tuotteita puutarhanhoitoon, astioita, sisustustekstiileitä, rantatavaraa, leluja, toimistotarvikkeita, elektroniikkaa, saunakamaa, sesonkituotteita, jne. Hintakehitys Korkein hinta.

lego classic 2021

Tutustu myös

Sisältää helpot rakennusohjeet. Manage consent. Katso kaikki kuvat Palautetta sivustosta. Vie lasten luova mielikuvitus retkelle maailman kaikkiin kolkkiin tämän LEGO® Classic lelusetin parissa. Alin hinta.

lasten korusetti

LEGO Classic Maailman Ympäri – Lelut24

Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Erilliset palikkapussit sisältävät osat kahteen rakennelmaan. Mukana on myös värikäs seinäkartta, josta he näkevät jokaisen rakentamansa eläimen ja kasvin kotimantereen. Toimitusaika 5 päivää. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro lego classic 2021 mitä palautteesi koskee. Instax Mini Film.

Lego Classic palikkalaatikko suuri, hinta 37 €

Käyttöehdot Palaute. Halvin hinta ilman toimituskuluja. Katso kaikki kuvat Tuote sisältää LEGO-osaa. Valitettavasti Hintaseuranta. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Katso kaikki kuvat