Lego Duplo Disney Mickey

Leluhahmot sisältyvät. Myyjän koodi. Kerrosten lukumäärä per lava. Tämä laadukas rakennusleikkipaketti on täynnä kehitystoimintoja ja Disney-suosikkihahmojen kera se on täydellinen tapa esitellä esikoululaisille numeroita, luovaa rakentamista ja Disney-taikuutta! Kortti- ja lautapelit -osaston suosituimmat tuotteet alk. Varoitus tukehtumisvaarasta. Palautetta sivustosta.

LEGO DUPLO – Mickey & Minnie Birthday Train (10941)

Lue miten käsittelemme evästeisiin liitettyjä tietoja. Suositeltu ikä max. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Kerrosten lukumäärä per lava. Juna on yli 15,5 cm korkea, 35,5 cm pitkä ja 13,5 cm leveä.

lego duplo disney mickey

Tuotetiedot

Suositeltu ikä min. Pakkauksen paino. Viimeaikaiset katsomasi jalosteet. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Kritiikit – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Pakkauksen syvyys.

kalevala pore kaulakoru

LEGO DUPLO Mickey Mouse – Lelut24

Close product quick view ×. Rakenna taitoja tunnettujen Disney-hahmojen kanssa Kaikki LEGO DUPLO Disney -rakennussarjat on suunniteltu asiantuntevasti, mielikuvituksellisilla ominaisuuksilla ja ikonisilla hahmoilla, jotta vanhemmat ja pikkulapset voivat jakaa loputtoman leikin ja kallisarvoisia kehittyminen virstanpylväitä. Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten. Pakkauksen korkeus. Leluhahmot sisältyvät. Onko jonkin tuotteen tiedoissa lego duplo disney mickey

Osta LEGO DUPLO – Disney – Mickey & Minnie Birthday Parade (lego )

Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopedit ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. With decorated age bricks numbered from 1 to 5, Mickey and Minnie can bring birthday fun year after year. Pakkauksen syvyys. Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten. Lue lisää Tuotekuvaus.