Lego Friends 41114

Tuote sisältää 54 LEGO-osaa. Sivustollamme lego friends 41114 evästeitä, joilla voimme parantaa sivustoa ja käyttökokemustasi sekä kohdentaa markkinointiamme. Lego Friends Lelut ja pelit. Miten minun kannattaa puhdistaa Lego-palikkani? Nostaa ilmoituksen listan kärkeen yhden kerran, kuin se olisi uusi ilmoitus. Vastaanota ilmoituksia.

Lego Friends 41114

Manage consent. Sopimusehdot Sulje. Vinkkejä turvalliseen kaupankäyntiin. Lähetä viesti. Siirry keskusteluun.

lego friends 41114

Tuotetieto

Mikä on paras tapa kiinnittää tarroja Lego-palikoihin? Todennettu Jotta tarran voi siirtää, kannattaa tarran kiinnityskohtaan levittää hieman lasinpuhdistusainetta. Siirry kassalle Tai lähetä viesti numeroon. Lisätietoja on Legon sivustolla. Kun tarra on oikeassa paikassa, anna sen kuivua, niin se tarttuu kiinni. Viestisi on lähetetty!

asus geforce gtx 1660 dual

Rakentamisohjeet – Asiakaspalvelu – FI

Kaikki ilmoitukset Autot Asunnot Tori-kaupat. Erikoisteema Duplo sopii vähintään 1,5-vuotiaille. Miten minun kannattaa puhdistaa Lego-palikkani? Viestisi on lähetetty onnistuneesti Voit lukea viestejäsi ja vastata niihin Torin sivuston tai sovelluksen Viestit-osiosta. Erikoisteema Duplo sopii vähintään 1,5-vuotiaille. Siirry kassalle Tai lähetä viesti numeroon. JavaScript disabled.

Käyttöohjeet kohteelle Lego Friends

Todennettu Lego-lelujen muovin värinmuutokset johtuvat yleensä pitkäaikaisesta altistumisesta auringonvalolle tai tupakansavulle. Anna palikoiden kuivua itsestään puhdistuksen jälkeen. Kuitin tilaaminen on asiakkaan vastuulla. Manage consent. Voit tarkastella rakennusohjeita ja ladata Portable Document Format-version ilmaiseksi tästä. Todennettu Kyllä, Lego- ja Duplo-palikat sopivat yhteen toistensa kanssa.