Lego Ninjago 70625

Pihakasvit Puuvartiset taimet Perennat Kesäkukat Kukkasipulit. Käyttöohje Loading…. Audio Stereosarjat Radiot ja kelloradiot Kannettavat soittimet ja sanelimet Gramofonit ja muut hifi-laitteet Kuulokkeet Karaoke- ja audiotarvikkeet Kovaääniset. Manage consent. Näytä kaikki LEGO-jalosteet.

Käyttöohje Lego set 70625 Ninjago Samurai VXL

Kiidä matkoihisi ja ohjaa suon vierelle kallistamalla ohjaamoa. Lahti Laune. Puettava elektroniikka Aktiivisuusrannekkeet ja sensorit Askel- ja sykemittarit Älykellot Urheilukellot. Martens Dr. Kotimainen kaunokirjallisuus. Tuote poistunut valikoimasta. Espoo Olari.

lego ninjago 70625

Hinta- ja tuotetiedot

Close product quick view ×. Maksun jälkeen tilauksen tuotteita ei voi palauttaa, eikä tilausta voi perua. Kukkienhoito Kukkaruukut Mullat ja katteet Kasviravinteet. Haluatko tuotteesi asennettuna? Pakkauksen leveys.

65q800t samsung

LEGO NINJAGO Samurai VXL – Lelukauppafi

Koti ja puutarha. Ikäsuoritus mainitaan aina laatikossa. Espoo Lippulaiva. Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Hyväksy Jatka hyväksymättä Asetukset Talleta asetukset Asetukset. Helsinki Malmi.

Osta LEGO Ninjago – Samurai VXL ()

Espoo Iso Omena. Leluhahmot sisältyvät. Todennettu Legolla on palvelu, josta voit tilata yksittäisiä palikoita ja johon voit ottaa yhteyttä, jos setistä puuttuu jokin palikka. Pakkauksen korkeus. Todennettu Useimmat Lego-setit soveltuvat vähintään 4-vuotiaille niiden sisältämien pienten osien vuoksi.