Lego Omakotitalo

Lelusettiä voi laajentaa mukana olevilla tierakennuslevyillä omaksi kaupungiksi. LEGO® City Omakotitalossa on olohuone, keittiö, harrastushuone, makuuhuone, kylpyhuone ja paljon vihreään asumiseen liittyvä ominaisuuksia, kuten aurinkopaneelit, auton latauspiste ja tyylikäs sähköauto. Rekisteröidy Tokmanni Klubiin. Lahti Syke. Toimitusaika 2 – 4 lego omakotitalo.

LEGO City 60291 – Modernius omakotitalo

Skip to the end of the images gallery. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Lue lisää. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Lego omakotitalo vihreitä ratkaisuja Tutustu aurinkopaneeleihin, latauspisteeseen ja sähköautoon.

lego omakotitalo

Tuotetiedot

Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden. Your session is about to timeout due to inactivity. Minihahmoperheen ja labradorinnoutajan hahmon kanssa mielikuvitusleikit jatkuvat tuntikausia. Minihahmoperheen ja labradorinnoutajan hahmon kanssa mielikuvitusleikit jatkuvat tuntikausia. Kauneuden- ja terveydenhoito Hampaiden hoito Karvanpoistolaitteet Hiustenhoito Kirkasvalolamput Kuumemittarit Verenpainemittarit Hierontalaitteet ja lämpötyynyt Henkilövaa’at Rintapumput Seksivälineet Muut kauneuden- ja terveydenhoitolaitteet. Huulet Huultenrajauskynät Huulikiillot Huulipunat Muut huulituotteet. Älä liukastu koiran jättämään kikkareeseen!

lcd mi 9t pro

Lego City Omakotitalo, hinta 40 €

Ratsastus Ratsastusvaatteet Ratsastussaappaat Kannukset ja raipat Ratsastuskypärät ja suojavarusteet Ratsastustarvikkeet. Halvin: Verkkokauppa. Lahjoitat tilauksen Hope ry:lle. Harrasteet ja vapaa-aika. Mukana on myös äidin, isän, tyttären ja pojan minihahmot ja labradorinnoutajan hahmo. Huomioithan, että vanhat verkkokauppatunnuksesi ovat poistumassa käytöstä. Lego omakotitalo City rakennussarjat innostavat tosielämän lego omakotitalo perustuviin roolileikkeihin monipuolisten rakennusten, realististen ajoneuvojen ja hauskojen hahmojen parissa, jotka takaavat hauskat rakennus- ja leikkielämykset.

Omakotitalo LEGO | S-kaupat ruoan verkkokauppa

Siirrä toivelistalle. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Viimeksi katsomasi tuotteet. Leveys cm. Tietotekniikka Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Toimitusaika päivää.