Lego Technics 42099

Jos kyseessä on useita kirjasia, luettelo saattaa olla PDF-tiedoston keskellä. Mahtava design Järeä maasturi, jossa on valtavat renkaat ja pyörät. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Pakkauksen korkeus. Lego technics 42099 tämä ei Object Linking and Embedding haluamasi käyttöopas, ota yhteyttä meihin. Mielestäni on täysin järjetöntä olla riippuvainen älypuhelimista enemmän kuin on tarpeen, varsinkin jos kun radiokaukosäädin tekee työn yhtä hyvin, mutta vähemmän monimutkaisemmin.

Käyttöohje Lego set 42099 Technic Radiotoiminta-ohjattava X-treme-maasturi

Lisätietoja on Legon sivustolla. Ladataan hintagraafia. Todennettu Lego neuvoo puhdistamaan palikat käsin vedellä enintään 40 °C ja miedolla pesuaineella. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Tuote Lego technics 42099. Tekninen, moottoroitu malli Upea radio-ohjattava X-treme-maasturi saa tehonsa älykkäästä Smart Hubista.

lego technics 42099

Tutustu myös

LEGO® Suorita mahtavia ohjausliikkeitä yhdellä sormen kosketuksella. Kerro, niin korjaamme asian. Suorita hauskoja haasteita ja voita saavutusmerkkejä. Pakkauksen syvyys. Tuotepakkauksen nettopaino. Kortti- ja lautapelit -osaston suosituimmat tuotteet alk.

gigantti iphone 12 mini 128

Lego Technic Radio-ohjattava X-treme-maasturi (4X4 X-treme Off-Roader), hinta €

Yhteystiedot Palaute Tavaratalot Yritysmyynti. Virtalähteen malli. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. EU TSD -varoitus. Arvostelu Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan.

Rakennusohjeet – Asiakaspalvelu – FI

Sulje Siirry kassalle. Löydä edullisimmat hinta. Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Kodinkoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Kodinsisustus Lainat. Suorita mahtavia ohjausliikkeitä yhdellä sormen kosketuksella. Evaluaatio Kerro meille mielipiteesi Lego set Technic Radiotoiminta-ohjattava X-treme-maasturi arvioimalla tuote. Määrä toimituspakkauksessa.