Lego Vw

Tallenna Peruuta. Tämä pienoismalli on lego vw aikuisille LEGO® rakentajille, ja sen lego vw on mukava syventyä palkitsevaan rakennuselämykseen. Toimitukset ja palautukset Rakentamisohjeet. Vuoden Volkswagen Matkailuauto. Seikkailu odottaa Nauti matkasta upeiden ominaisuuksien, kuten kankaisen avattavan katon, avulla. Close product quick view ×. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua.

LEGO Creator 10220 Volkswagen T1 Camper Van – Käytetty

Raja 5. Sivustollamme käytetään evästeitä, joilla voimme parantaa sivustoa ja käyttökokemustasi sekä kohdentaa markkinointiamme. Your session is about to timeout due to inactivity. Lego vw ostoskoriin. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Tarvittaessa kysy lisää. Tarroilla voit lisätä pikkubussiin hippityylisiä yksityiskohtia.

lego vw

Hinta- ja tuotetiedot

Pienoismalli on 15 cm korkea, 35 cm pitkä ja 14 cm leveä, joten se herättää huomiota koristeena. Osta lisää samanlaisia tuotteita:. LEGO harvinaisuus! OLE ensimmäinen:. Setti sisältää mukaansatempaavan rakennelman, ja se on upea lahja Volkkarin pikkubussien ystäville. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja.

huawei band 2 pro manual

LEGO Creator Expert Volkswagen T2 pikkubussi | elektroninen kauppa

Edessä V:n muotoinen värittäminen, pyöreä katto ja ikkunakehykset, avattava kaksiosainen tuulilasi, avattavat ovet, klassinen avattava ja verhoilla lego vw kattoluukku, kattoteline, ilmanottoaukot takaosassa ja paljon muuta! Siirrä toivelistalle. Hallitse vaihtoehtoja Hallinnoi palveluita Hallitse myyjiä Lue lisää näistä tarkoituksista. Pienoismallissa on myös uudenmuotoiset LEGO renkaat, toimiva ohjaus, liukuovi, surffilauta, 2 taittotuolia ja hippityylisiä tarroja. Verkkokaupan maksutavat:. Tutki sen kaikkia aitoja lego vw ja aseta klassikkokeräilykohde näytteille kaikkien ihailtavaksi.

ULTRA e-kaupankäynti |

Osta lisää samanlaisia tuotteita:. Sisäpuolella on retkikeittiö, jossa on hella, allas ja jääkaappi. Siirrä toivelistalle. Uusista LEGO osista rakentuu oikean pikkubussin rakastettuja varusteita, kuten ikoninen tuulilasi, kangasverhot ja avattava kangasteltta. Se on toivelahja ja keräilykohde Volkkarin pikkubussin faneille.