Lenovo Legion 5 16 Pro

Esittely Lisätiedot Hintapuntari. USB 3. Q Control 4. Kattava ohjelmistotuki yhteistyössä ulkopuolisten valmistajien kanssa. Lenovo Chromebook Duet -katsaus. Sinun ei enää tarvitse tinkiä pelikannettavassasi mistään. Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea.

Lenovo Legion 5 Pro -katsaus: AMD ja Nvidia sopusoinnussa

Suoratoistin viimeisenä temppuna Tanskan ja Belgian Euro -ottelun, mutta Legion tukahdutti jopa tämän yrityksen hidastaa sitä. Jos tarvitset lisää portteja, tutustu parhaisiin C-tyypin USB-keskittimiin ja parhaiden kannettavien telakointiasemien sivuihin. Jäähdytyslevyt ja uusi älytila optimoivat pelin kun pelin, ja niiden ansiosta voit pelata kaikkein vaativimpiakin pelejä lenovo legion 5 16 pro tehokkaasti — ilman kuvataajuuden laskemista tai kuvan nykimistä QHD-tarkkuudella. Jopa ei-pelitestissämme 15 minuutin p-videon toistaminen alapuoli oli Fahrenheit-astetta, 95 asteen mukavuusrajan yläpuolella. Jatkamalla muiden AMD-kannettavien kannettavien suuntausta Legion 5 Pro kehitti suorituskykymme vertailuarvoja.

lenovo legion 5 16 pro

Hinta- ja tuotetiedot

Ensimmäinen on valinnainen RGB -valaistus, joka on rajoitettu neljään vyöhykkeeseen; avainkohtainen valaistus olisi tarjonnut spektaakkeli, joka puuttuu Legion 5 Pron suunnittelusta. Värit eivät poistuneet näytöstä osittain mattapinnan vuoksi, mutta sävyt näyttivät riittävän luonnollisilta ja eläviltä. Legion 5 Pron Legion Coldfront 3. Lisää kilpailuetuasi ääniseuraimella. Tutustu ja tilaa.

bc bonacure spray conditioner

Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H – Ryzen 7 H & RTX

Osta tämä tietokone ja voit päivittää sen maksutta Windows 11 -käyttöjärjestelmään, kun päivitys on saatavilla. Nämä voimat ovat AMD ja Nvidia, ja suurempaa hyötyä on peliyhteisö. Legion -leikkeen katsominen sai minut innostumaan tästä toimintaelokuvasta; värit olivat kirkkaita ja kirkas mattapaneeli puristi tehokkaasti heijastuksia. Kultainen rintalevyni kimalsi, kun sateet antoi väistyä auringonvalolle ja tunikan sinivihreät aksentit löivät oliivinvihreää pohjakerrosta vasten. Microsoft Surface Pro 6: Mikä sinun pitäisi ostaa? Sinun ei enää tarvitse tinkiä pelikannettavassasi mistään.

Lenovo Legion 5 Pro 16” 16ACH6H 82JQ00TYMX harmaa | Telia

Portit ja paikat 1. Q Control 4. Kannettavan pehmeä ja paksu runko tarkoittaa, että se ei tyydytä mobiilipelaajia, mutta kaikille muille Legion 5 Pro on yksi parhaista saatavilla olevista pelikannettavista. Peluu on kuitenkin yksi segmentti, jossa Lenovo on jäljessä joistakin kilpailijoistaan. Nauti kristallinkirkkaasta viestinnästä tiimisi jäsenten kanssa.