Lenovo Mediapad M10 Plus

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset Varastomme pakkaa jokaisen lähetyksen huolellisesti, ja esimerkiksi puhelinten panssarilaseissa käytämme puisia koteloita, jotka kestävät hieman rankempaakin käsittelyä. Kaikilla on oma makunsa ja pyrimmekin parhaamme mukaan tuomaan verkkokauppaamme laajan valikoiman suojakoteloita. Seurattu lähetys. Emme spämmää! Tekemällä tilauksen liityt sähköpostilistallemme. Asiakaspalvelu info mobiilitukku.

Lenovo Tab M10 Plus 10,3″ / M10 FHD Plus 10,3″

Panssarilasi on kestävin suoja näytölle, mutta monen mieleen on uudet nestemäiset näytönsuojat. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? Lisää toivomusluetteloon. Vaihtaminen- ja palautusoikeus ei valitettavasti koske lahjakorttejamme. Kotimainen Suojakalvotukku. Oma tili Tilausseuranta Kirjaudu sisään Luo tunnus Asiakaspalvelu. Lenovo Tab M10 Plus

lenovo mediapad m10 plus

Lenovo Tab M10 (HD)

Mallit Mallit. Näyttö, takapinta ja reunat peittyvät kotelon sisälle ja se pysyy suljettuna magneettisesti. Panssarilasi näytönsuoja on valmistettu temperoidusta lasista ja sen kovuusluokka on vahva 9H! Edellinen Seuraava. Sinulle ei koidu palautuslähetyksestä tai maksunpalautuksesta erillisiä kustannuksia. Tsekkaa vaikka Suojiksen oma asennusvideo!

honor magicwatch 2 42mm ranneke

Lenovo Tab M10 Plus / M10 FHD Plus (2nd Gen) Suojakotelo, Musta | Mobiilitukku

Polttaako laukussa tuliterä Lenovo Tab M10 Plus 10,3″ -laite, vai onko laitteella jo vähän ikääkin? Lahjakortin saldolla on mahdollista maksaa sekä tilauksen jalosteet että toimituskulut, kun syötät lahjakortin koodin kampanjakoodikenttään ostoskorissa tai viimeistään kassalla. Suosituimmat haut popsockets ideal of sweden samsung otterbox huawei. Suomalaisesta Puhelimenkuoret. Laitteen kauttaaltaan peittävä kotelo suojaa naarmuilta ja säröiltä.

Lenovo Tab M10 (HD) | 10,1″ HD-viihdetabletti koko perheelle | Lenovo Suomi

Olemme osa Tokoi eCommercea. Tarkistathan tästä huolimatta heti lähetyksen saavuttua tuotteiden kunnon. Tämän tuotteen ostaneet, ostivat myös. Arkipäivisin ennen kello ttä tehdyt tilaukset pyritään aina toimittamaan samana päivänä Postiin — eli esimerkiksi perjantaina kello 16 tehty lähetys lähtee normaalitilanteessa matkaan maanantain lähetysten mukana. Kulmissa on lisävahvistus, jottei niihin tulisi säröjä. Näin voimme viipymättä selvittää, onko kyseessä esimerkiksi paketointi- tai valmistusvirhe. Kotelo taittuu laitteen ympärille suojaten sekä takapinnan että näytön.