Lenovo Thinkpad L15 Gen

Ominaisuus on määritettävä ostohetkellä, ja se edellyttää verkkopalveluntarjoajaa. Bluetooth Bluetooth® 5. Voit luottaa siihen, että nämä kannettavat toimivat niin napajäätiköillä kuin hiekkamyrskyissäkin ja selviävät niin painottomuudesta kuin roiskeista ja pudotuksistakin. The purchase quantity of the product has reached the upper limit. Todelliset nopeudet vaihtelevat, ja ne voivat olla odotettua pienemmät. All rights reserved. Parempi lenovo thinkpad l15 gen ThinkPad L15 Gen 2 -kannettava selvittää raskaatkin työkuormat.

Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 – 15.6″ IPS FHD – 256GB SSD – Intel Core i5

Osta tämä tietokone ja voit päivittää sen maksutta Windows 11 -käyttöjärjestelmään, kun päivitys on saatavilla. HDMI 6. RJ45 9. Tämä takuupalvelu helpottaa budjetin ennakointia ja vähentää odottamattomia korjauskustannuksia. Tällä kannettavalla voit myös vastata puheluihin, soittaa niitä ja lopettaa ne yhdellä F9—Fnäppäimen painalluksella.

lenovo thinkpad l15 gen

Parhaat ehdotukset

Wrong Input. Sen takaavat jopa Suojaa sijoitustasi toimintahäiriöiltä ja rakenteellisilta vaurioilta, joita laitteiden putoamiset, nesteiden läikkymiset, sähköpiikit ja muut arkiset onnettomuudet aiheuttavat. Mallit Mallit. Todelliset nopeudet vaihtelevat, ja ne voivat olla odotettua pienemmät.

lg oled c1 48 hintaseuranta

ThinkPad L15 Gen 2 (15″ AMD) | 15,6″ perustason yrityskannettava | Lenovo Suomi

ThinkPad L15 Gen 2 15″ Intel. USB-A 3. Universal Serial Bus-C 3. AC Adapter 65W. Palvelut Palvelut.

Lenovo ThinkPad L15 Gen 1

Limited quantities are available. Voit luottaa siihen, että nämä kannettavat toimivat niin napajäätiköillä kuin hiekkamyrskyissäkin ja selviävät niin painottomuudesta kuin roiskeista ja pudotuksistakin. Mallit Mallit. Software and accessories will be shipped separately and may have a different estimated ship date. USB-A 3. Lisäksi asennuspalvelun koulutettu teknikko huolehtii puolestasi kaikkien asiakkaan vaihdettavissa olevien osien asennuksesta. Näin varmistetaan, että se toimii saumattomasti ääriolosuhteissa.