Lenovo Yoga 2 Pro Tablet

Kymmenen valmisteen tarkastelu paljasti, että oikeasti luonnonmukaisia vaihtoehtoja ei kaupoissa juuret OLE. Sen ruutua ei pysty kurkkimaan kahdestaan, mutta esimerkiksi videoiden katselu sujuu isolta puhelimen ruudulta ihan hyvin. Paino (fysiikka) g. On pakko heittää pois ja kompostiin. Mutta ei sellaista ongelmaa, jota tuotekehitysinsinööri ei yrittäisi ratkaista lisäämällä uusia ominaisuuksia.

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

Oman käyttöni perusteella käyttäisin mieluummin saman rahan suurinäyttöiseen älypuhelimeen. Hemvårdare: Mobilen är mitt viktigaste redskap, men om de tekniska hjälpmedlen blir mycket fler minskar tiden hos klienten Forskare: Ta med lenovo yoga 2 pro tablet äldre och vårdarna i teknikplaneringen. Korjaamiseen ja selvityksiin on kuitenkin mennyt euroa. Ominaisuudet Ominaisuudet Suorituskykyä sekä työskentelyyn että pelaamiseen Intel® Insidella Siirtyy käyttötilaan salamannopeasti, avaa nopeasti tiedostot ja valokuvat sekä siirtyy saumattomasti ja ilman viiveitä sovellusten välillä. Siksi ne menevät useimmiten rikki ensimmäisenä. Tarkista kuitenkin todellinen vuosikustannus yhtiöstä.

lenovo yoga 2 pro tablet

Tuotteen ominaisuudet

Se on varsin toimiva yhdistelmä. Sanoisin, että eniten iloa tällaisesta tabletista on reissussa. Paino g. Ominaisuudet Ominaisuudet Suorituskykyä sekä työskentelyyn että pelaamiseen Intel® Insidella Siirtyy käyttötilaan salamannopeasti, avaa nopeasti tiedostot ja valokuvat sekä siirtyy saumattomasti ja ilman viiveitä sovellusten välillä. Kommentteja 2.

21055 lego

tablets :: yoga series :: yoga tablet 2 pro Lenovo PC Support – Lenovo Support FI

Katso video siitä, mitä ja miten meille pelolla myydään. Tuotteella ei OLE vielä yhtään arvostelua. Siksi ne menevät useimmiten rikki ensimmäisenä. Suorittimen boost-taajuus 1,86 GHz. Saat enemmän aikaan Yoga-tabletti 2:lla.

Lenovo Yoga 2 Pro | Entertainment Tablets | Lenovo Suomi

Akku Akkuteknologia Litiumioni Li-Ion. Lenovon ehdotus on kasvattaa tablettia entisestään. Tarkista kuitenkin todellinen vuosikustannus yhtiöstä. Yoga Tablet 2 Pro -tabletin innovatiivisessa muotoilussa akun sylinteri ja jalusta on sijoitettu laitteen sivuun, muuttaen sen painopistettä ja tarjoten useita tapoja käyttää sitä: kädessä piteleminen, kallistus, jalustalle asettaminen ja ripustus. Kosketusteknologia Multi-touch. Vetoketjun vaihtaminen uuteen on työlästä puuhaa.