Lenovo Yoga 2020

Laitteisto- ja ohjelmisto -ominaisuudet suojaavat yhdessä ThinkPad X1 Yoga -laitteesi tietoja. Materiaalivalinnat ovat onnistuneita, sillä vaikka magnesiumrungolla kannettavan painosta oltaisiin varmasti saatu karsittua kymmeniä grammoja pois, on Yoga malliston käyttötapauksissa jämäkkä runko paljon tärkeämpi kuin muutama säästetty gramma painossa. Valittavana on kolme eri näyttövaihtoehtoa; testasimme kaksi niistä, 14 tuuman p-paneelin ja 4K-näytön. Näyttö rekisteröi kosketukset myös täysin ongelmitta, ja tukee maksimissaan kymmentä yhtäaikaista kosketusta. Jos ei olisi vanhentuneita suorittimia ja korotettua hintaa, Elite Dragonfly olisi niska ja kaula-aukko, ja X1 Yoga olisi paras liiketoiminnan 2-inkannettava tietokone. Core i7 -malli leikkasi tuon ajan minuutilla ja päättyi 19 minuuttiin lenovo yoga 2020 22 sekuntiin. Jos pyytäisimme sinua kuvailemaan, miltä tyypillinen tabletti lenovo yoga 2020, aloittaisit todennäköisesti kertomalla litteästä särmiöstä, joka on pääasiassa näyttöä.

Arvostelussa Lenovo Yoga Smart Tab

Vaihtoehtoisesti voit käyttää punaista osoitintappia, joka sijaitsee näppäinten G, H ja B välissä. Yoga Smart Tabin suorituskyky riittää silti helposti kaikkiin päivittäisiin tarpeisiisi — kunhan et oleta sen korvaavan kannettavaasi. Kyllä, olet tyytyväinen ThinkPad X1 Yogaan lenovo yoga 2020 päivittäisenä kannettavana tietokoneena, mutta lompakkosi ei OLE tällä hinnalla. They lenovo yoga 2020 fat, queer and extremely online. Uudet Ice Lake -suorittimet tukevat myös Intel Deep Learning Boost -teknologiaa, joka parantaa suorituskykyä neuroverkkoja käytettäessä. Tätä varten Lenovon on vähennettävä näytön kehyksiä kaikilta puolilta, erityisesti paksuja ylä- ja alakehyksiä. Pidän myös näppäimistöasettelusta erään ärsyttävän kummallisuuden lisäksi.

lenovo yoga 2020

Kauppojen tarjoukset

Core i5 -versiossa oli pieniä taukoja, kun toin taustalla neljää p -YouTube -videota ja katselin jonkun suoratoistavan Fall Guysia Twitchissä, mutta ne eivät koskaan hidastaneet minua. Pomppiva kampasimpukka auttoi sormiani hyppäämään kirjaimesta toiseen kirjoittaessani tämän arvostelun. Uudet Ice Lake -prosessorit tukevat myös Intel Deep Learning Boost -teknologiaa, joka parantaa suorituskykyä neuroverkkoja käytettäessä. Avainmatkoja on yllättävän paljon, kun otetaan huomioon tilarajoitukset ja avaimet ovat reilunkokoisia suuremmilla käsillä oleville. Hinta tuntuu olevan melko kohtuullisella tasolla, sillä se on noin euroa halvempi kuin Applen iPad

instax square sq1 focus

Tekniikan Maailma

Lenovo yoga 2020 tuli euron PC-kotelo — erikoisuutena kylkien massiiviset vesijäähdyttimet. Kilpailu kiihtyy HP Elite Dragonfly -mallin kaltaisten toimijoiden kanssa, jotka ylittävät muotoilun rajoja liiketoimintasegmentissä. Dell Latitude 2-in-1 3 kiloa painaa yhtä paljon kuin X1 Yoga. Odotamme innokkaasti Intelin Tiger Lake -suorittimien lenovo yoga 2020 niihin liittyvän Xe -grafiikan julkaisua, mikä merkitsisi suurta edistystä integroiduille grafiikkasuorittimille. ThinkPad X1 Yoga Carbon toimitetaan yhden vuoden takuulla. Intel Core iG7 on neliytiminen ja kahdeksan säikeinen prosessori, jonka peruskellotaajuus on 1,3 gigahertsiä, prosessorin turbokellotaajuuden ollessa 3,9 gigahertsiä yhdellä ytimellä ja 3,5 gigahertsiä kaikkien ytimien ollessa rasituksessa.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga (5. sukupolvi, ) arvostelu –

Core i5 -versiossa oli pieniä taukoja, kun toin taustalla neljää p -YouTube -videota ja katselin jonkun suoratoistavan Fall Guysia Twitchissä, mutta ne eivät koskaan hidastaneet minua. Kaiuttimien laatu oli aiemmin ThinkPadien keskeinen heikkous, mutta Lenovo paransi sitä viimeisten sukupolvien aikana. Kannettavan runko on valmistettu alumiinista, jonka ansiosta laitteen struktuuri on yleisesti oikein jämäkkä. Näiden kannettavien tietokoneiden näppäimistön keskipiste pysyi myös mukavuusalueellamme, 84 astetta p ja 87 astetta 4K. Joogan p -näyttö saavutti nitiä ja 4K -malli jopa nitiä. Kannettavan kaikki liitännät on sijoitettu koneen vasempaan reunaan, ja oikealta reunalta löytyy ainoastaan virtapainike.