Lg 75nano996na

Tarjotaksemme käyttöystävällisen kokemuksen, joka mukautuu laitteesi näytön kokoon, LG. Dolby Atmos tuottaa mukaansatempaavan äänielämyksen, joten voit nauttia sisällöstä täysillä. NANOmallissa on metallijalat, jotka sijoittuvat lähes laitteen reunoille — niinpä televisiotason on ehdottomasti lg 75nano996na yhtä leveä tai leveämpi kuin television. Tuetut videomuodot. Verkko Wi-Fi Kyllä. Toimii Amazon Alexalla Kyllä.

LG NanoCell 75NANO996NA-AEU

Älä näytä tätä enää tänään. Pakkauksen lg 75nano996na mm. LG NanoCell 8K ei vain täytä tätä vaatimusta, vaan ylittää sen. Jos käytät Netti Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Internet Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Pakkaustyyppi Laatikko. Sports Alert -toiminto antaa ilmoituksia ennen peliä, sen aikana ja sen jälkeen. Näiden evästeiden avulla voimme tarjota sinulle käteviä toimintoja, kuten tuotearvosteluja ja tuotevideoiden toiston verkkoselailusi lg 75nano996na.

lg 75nano996na

LG NanoCell 75NANO996NA 190,5 cm (75″) 8K Ultra HD Älytelevisio Wi-Fi Musta, Hopea

Facebook Twitter Copy Url. Aihe Kaikki Muut. Suomen LG:n tukipalveluiden ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta auttaa sinua mielellään kaikissa tekniseen tukeen ja huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Näytön muoto Litteä. Laitteen korkeus jalustan kanssa.

black friday lasten vaatteet

LG NanoCell 75NANONA – Tuotetiedot |

Instant Game Response. Jos käytät Internet Explorer 9 tai lg 75nano996na, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Internet Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Kompensoidakseen tätä LG on varustanut television ledtaustavalaistuksella ja tarkalla alueellisella valonhallinnalla local dimming. Tuotteen väri: Musta, Hopea. Vaihda evästeasetuksesi. Uppoudu peliin paremman ja miellyttävämmän kuvan ansiosta.

LG Tuotetuki :Manuaalit, takuu ja muut LG Suomi

NanoCell-teknologia täydentää virtuaalista maailmaa, joka on usein upeampi kuin todellisuus. LG on tunnetusti ollut etunenässä päivittämässä televisioidensa liitäntöjä uusimpiin. ThinQ AI tekee televisiosta älykodin sydämen. LG:n ruutu näyttää todella hyvältä kaikenlaisen sisällön kanssa ja toimii erinomaisena pelinäyttönäkin lyhyine viiveineen ja fps:n kuvanopeudella. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. Hinta voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.