Lg Kaukosäädin Puhelimeen

LG:n sovelluksessa lienee lähes kaikki maailman merkit, sillä listalla on varmasti pitkälti yli tuhat merkkiä. Muuten toiminto ei Object Linking and Embedding käytettävissä. Kehittäjä: CetusPlay Global. Ei niin kauan sitten, TV:n käynnistämiseksi älypuhelimesta, sinulla oli oltava erityistä teknistä tietämystä, mutta nyt riittää, että asennetaan erityinen Android-sovellus. Siitä on melkein vuosi, kun sain käsiini Lg kaukosäädin puhelimeen Smart TV:n, ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen tuotteeseen. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

LG-television hallinta älypuhelimesta. Android-kaukosäädin: ohjaa televisiota älypuhelimellasi

Kun olet valmis, siirry sovellusvalikkoon ja valitse ”Lisää laite”. Mikä tärkeintä, se on yhteensopiva kaikkien Android -puhelimien merkkien kanssa. Melkein kaikki tekniset ongelmat, olipa sitten kyseessä monimutkainen laskennallinen työ tai halutaan vain ”opettaa” gadgetille uusia ominaisuuksia, voidaan ratkaista muutamalla näytön napautuksella. Myös television ja puhelimen on oltava kytkettynä samaan kotiverkko eli yhteen reitittimeen kotonasi. Sen älykäs ja kehittynyt tekniikka tekee lg kaukosäädin puhelimeen automatisoidun ja helppokäyttöisen. Mutta sinulla on oltava IR -räjähdys matkapuhelimeesi. Olen varma, että jopa täysin aloittelija tässä asiassa ymmärtää ohjelman.

lg kaukosäädin puhelimeen

Kuinka voin käyttää televisiota ilman kaukosäädintä?

Voit irrottaa television virtajohdon ja kytkeä sen takaisin, käytä television kaukosäädintä , tai käytä TV-valikkoa virran nollaamiseen. Näppärässä ohjelmassa on vielä parantamisen varaa. Voit muodostaa yhteyden televisioon Wi-Fi-yhteyden kautta Infrapunaportti Bluetooth-moduuli Vastaavat moduulit on myös asennettava puhelimeen. Voit käyttää televisiota käyttämällä television rungon ohjauspainikkeita , vaikka HOME- ja nuolipainikkeet eivät Object Linking and Embedding rungossa. LG:n näytön tarkkuus on peräti x pikseliä, joten kuva näyttää avattuna todella isolta Kaukosäädin kysyy aluksi, minkä merkkinen laite on kyseessä.

läpiluukullinen takka

LG Magic Remote ei toimi? 6 tapaa korjata se – SquadGuide

Vaadittu merkki ja malli eivät sisälly TV-mallien luetteloon. Tässä artikkelissa olen tehnyt valikoiman erittäin hyödyllisiä sovelluksia, nimittäin lg kaukosäädin puhelimeen ohjelmia television ohjaamiseen mobiililaite älypuhelin tai tablettitietokonejoka perustuu Android-käyttöjärjestelmään. Hinta: Ilmainen. Useimmissa televisioissa on virtapainike joystick aivan näytön alapuolella, keskellä, oikealla tai vasemmalla puolella. Minulla ei OLE mahdollisuutta tarkistaa sovelluksen toimivuutta, mutta kuvakaappauksista päätellen voidaan olettaa, että tämä puhelimen kaukosäädin televisiota varten ei OLE yhtä toimiva kuin edellä mainitut analogit.

20 parasta TV -kaukosäätimen sovellusta Android -laitteille

Oletko utelias tietämään lisää? Universal TV -kaukosäädin – Twinone. Appsit yllättävät ominaisuuksillaan: viihteen lisäksi ne suorittavat hyödyllisiä toimintoja, esimerkiksi television kaukosäätimen. Vaadittu merkki ja malli eivät sisälly TV-mallien luetteloon. Sinun tarvitsee vain asentaa sovellus alla olevasta linkistä ja yhdistää televisio kaukosäätimeen. No, myönnän, että tämä toimi minulle. Erikoistuneet kaukosäätimet Android-laitteeseen asennetut merkkikohtaiset television kaukosäätimet toimivat moitteettomasti.