Lg Oled 4k

Se tukee myös elokuvamaista Dolby Atmos -ääntä. TV-ohjelmaopas kertoo eri kanavapakettien ohjelmatiedot. Sinulla on Jalosteet valmiina vertailtavaksi. Saadaksesi parhaan kokemuksen verkkosivuistamme, noudata alla olevia ohjeita. Voit lisätä asennuspalvelun tilaukseesi kassan toimitustavoissa. Jos käytät Internet Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Lg oled 4k tai Chromeen tai pävitä Netti Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. LG webOS -käyttöjärjestelmä on selkeä ja sitä on helppo käyttää mukana tulevan Magic Remote -kaukosäätimen kanssa.

LG TV OLED55C14LA 55´´ 4K UHD OLED

Näin keräämme tuotearvosteluja. SäästäVoit nauttia katseluelämyksestä paremmin kuin koskaan aikaisemmin! Lataa lisää. Hinta, tarjoukset ja saatavuus voivat vaihdella lg oled 4k tai verkossa. LG:n sovellusvalikoimasta löydät runsaasti sisältöä aina suosituimmista suoratoistopalveluista peleihin ja musiikkisovelluksiin. Audiovisuaalisen nautinnon kruunaavat soundbarit löydät myös kaiutinvalikoimastamme.

lg oled 4k

Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan

Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Nollaa suodattimet. Sisäänrakennetun WiFi-yhteyden avulla liität television helposti kotiverkkoon. Näiden evästeiden avulla voimme näyttää sinulle mainoksia ja muuta sisältöä, jonka uskomme olevan parhaiten kiinnostuksenkohteitasi ja digitaalista käyttäytymistäsi vastaavaa. Takaisin sivun alkuun. Näin keräämme tuotearvosteluja.

kimi räikkönen 2000

LG TV OLED83C14LA 83´´4K OLED Musta | Techinn

Jos television valinta tuntuu haastavalta, televisioiden osto-oppaasta löydät parhaat vinkit sopivan tv:n valitsemiseen. Tutustu sen tärkeimpiin ominaisuuksiin:OLED Organic Light Emitting Diode edustaa uusinta näyttötekniikkaa ja tekee television kuvanlaadusta monin verroin paremman. Voit myös toistaa mediatiedostot näppärästi Universal Serial Bus-liitännän kautta lg oled 4k halutessasi tallentaa TV-ohjelmia ulkoiselle kovalevylle. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Takaisin sivun alkuun.

Valitse LG OLED TV uskomattoman tarkalla kuvanlaadulla | LG Suomi

Voit nauttia katseluelämyksestä paremmin kuin koskaan aikaisemmin! TV-sovelluksella vuokraat uusimmat leffat , katsot urheilua ja seuraat suosikkisarjojasi. Television lisä- ja asennuspalvelut Tälle televisiolle on mahdollista tilata kotiinkuljetus, asennus ja vanhan poisvienti. Lähetä sähköpostia LG:n asiakaspalveluun ja tukeen. LG:n sovellusvalikoimasta löydät runsaasti sisältöä aina suosituimmista suoratoistopalveluista peleihin ja musiikkisovelluksiin. Näiden evästeiden avulla voimme näyttää sinulle mainoksia ja muuta sisältöä, jonka uskomme olevan parhaiten kiinnostuksenkohteitasi ja digitaalista käyttäytymistäsi vastaavaa. Voit myös toistaa mediatiedostot näppärästi USB-liitännän kautta tai halutessasi tallentaa TV-ohjelmia ulkoiselle kovalevylle.