Liikuntaleikkejä Pienille Lapsille

Ne sopivat erinomaisesti lämpimiin kesäpäiviin mutta ilahduttavat myös muulloin. Avainsanat: lastenleikit liikuntakäyttäytyminen sisäleikit. Jos pallo vierii pois tunnelista, se haetaan ja jatketaan kohdasta, josta pallo vieri ulos. Kun sokkokävelijä astuu yli reunan, niin vuorot vaihtuvat. Leikkijät tunnustelevat esillä olevia asioita ja yrittävät liikuntaleikkejä pienille lapsille tuntoaistia apuna käyttäen mikä asioista puuttuu. Tee astioihin värivettä ainakin päävärit keltainen, sininen ja punainen lisäämällä veden joukkoon muutama tippa väriä. Leikki alkaa, kun leikin vetäjä sanoo hep.

Taitoja kehittävät leikit 3-vuotiaalle: 10 hauskaa leikkiä, joita lapsi rakastaa

Ohjeet leikkiin: Yksi leikkijä keksii lyhyen lauseen, jonka hän kuiskaa yhden kerran eteenpäin vierustoverille. Kun arvuuttaja arvaa hahmon oikein, hän voi lähteä ajamaan leikkijöitä takaa ja ottaa kiinni mahdollisimman monta, joista puolestaan tulee hänen apulaisiaan. Muut leikkijät sulkevat silmänsä. Anna lapsen itse keksiä, mitä hän haluaa pahvilaatikosta tehdä, ja tarjoa hänelle välineitä askarteluun. Valitse leikkipaikaksi liikuntaleikkejä pienille lapsille, jossa on muutamia puita. Syöminen Kasvikset ja hedelmät Ruokailo ja -rohkeus Ruokapöydässä Lapsen kanssa keittiössä Ravintosuositukset Tehtäviä Liikkuminen Perheliikunta kotona Perheliikunta ulkona Olohuonesirkus Mitä tehtäis?

liikuntaleikkejä pienille lapsille

Mitä vauva leikistä saa?

Leikkivinkit Arvoituksia. Voit ottaa avuksi myös sanattomat lastenkirjat! Kissat piirtävät itselleen pesän leikkialueen yhteen nurkkaan ja menevät seisomaan pesäänsä. Leikin kulku Valitkaa ensimmäinen Harakka. Muut leikkijät sulkevat silmänsä. Hyvin pienenkin lapsen kanssa voi leikkiä. Piirustusleikkiin tarvitaan vähimmillään kaksi osallistujaa, mutta sitä voi leikkiä helposti isommallakin porukalla.

lasketteluhaalari naiset

Leikkivinkkejä kotiin taaperoille ja leikki-ikäisille – Neuvokasperhe

Nyt on aika arvuutella eläimiä, liikkua ja leikkiä. Vanhempien jutut Ota yhteyttä Oma tili Pelisäännöt. Leikki rakentaa lapsen kiintymyssuhdetta ja kontaktia vanhempaan. Leikki edistää kielen kehitystä. Jaetaan kaikille kasvot tiettyyn suuntaan istuville paperia ja kynä. Kello Määrä: vähintään 2 Ikä: alkaen 3 vuotta Tarvikkeet: pieni pallo tai kuula tai heittopussi täytettynä hiekalla, riisillä tai herneillä Paikka: asvaltti, sora, hiekka, lumi Kuvaaminen Piirrä maahan suuri ympyrä, jonka halkaisija on kaksi metriä mitä suurempi ympyrä sen vaikeampi leikki. Laskettuaan Yrre lähtee liikuntaleikkejä pienille lapsille muita.

Lastenleikit *Lasten liikunta

Kokeilemalla erilaisia leikkejä vauvan kanssa opit, mikä sopii juuri sinulle ja omalle lapsellesi. Muutama muumi-hahmo tai muu ukkeli mukaan leikkejä luomaan. Ohjeistot leikkiin: Jokainen leikkijä saa esittää vuorollaan valitsemaansa eläintä liikkumalla ja elehtimällä eläimen tavoin. Muut leikkijät menevät seisomaan Harakkaa vastapäätä toisen viivan taakse, kasvot Harakkaan päin. Leikkipihalla rata voi taas muodostua hiekkalaatikon reunasta, keinusta, liukumäestä.