Lintuje Äänet

Lintuje äänet paikkojen esittelyjä lintupaikat- sivulta Artikkeleista löytyvät karttalinkit paikoille Siilinjärvi: Siilinjoki …. Koko: Noin 25 cm, hieman räkättirastasta suurempi. Runsastunut voimakkaasti. Lähes koko maassa, yleinen Oulu-Joensuu-linjan eteläpuolella. Pajulintu Phylloscopus trochilus on runsaslukuisin lintumme yhdessä peipon kanssa.

Lintujen ääniä – kuinka monta näistä tunnet?

Mustaa siivillä, pyrstössä ja päälaella. Ulkoasu: Ruskeassa selkäpuolessa vaaleita helmimäisiä täpliä, vaalealla vatsapuolella harmaanruskeaa kuviointia. Ulkoasu: Päältä tummanruskea, alta pääosin vaalea. Lintuje äänet käyttäytyminen ja ääntely kertoo usein vaarasta. Vatsapuolen pohjaväri valkea, selkäpuolen ruskea. Västäräkki Motacilla alba on helppo tuntea mustasta, harmaasta tai valkoisesta puvusta.

lintuje äänet

Dataturvallisuus

Tukeva nokka. Neljän lintukuvaamiseen ja yhden äänittämisen erikoistuneen lintuammattilaisen parhaat tuotokset kustakin lajista ovat hetkessä esillä. Ulkoasu: Pitkäpyrstöinen ja lennossa haukkamainen. Pesii rannikkoalueilla ja paikoin sisämaassa, muuttoaikoina suurin parvin Itä- ja Etelä-Suomessa. Muuta: Paikkalintu, joka näyttäytyy harvoin pesimäalueen eteläpuolella.

koiran kauluri kärkkäinen

BirdLife Suomi | Opi tuntemaan

Kymenlaakson maakuntalintu. Sen eri sävelkorkeuksilla kulkeva laulu on pulppuilevaa ja sisältää kirkkaita juoksutuksia ja pitkiä ja vaihtelevia kitiseviä ääniä. Good morning, love images. Kokoontuu suuriin yöpymisparviin. Lintuje äänet 14—16 cm, sinitiaista suurempi, vähän varpusta pienempi. Kuikan kuvagalleria. Tosin koiras on nuorena monta vuotta omituisenkirjava.

Lintukuvia ja ääniä Euroopan, Suomen ja lähialueiden lajistosta

Koko: Noin 45 cm, sinisorsaa pienempi. Helppo tuntea, koska on niin suurikokoinen ja trumpettimaiset törähdykset äänenä kantavat kauas. Koko: Koiras noin 30 cm, naaras selvästi pienempi — noin 25 cm. Äänet: Taitava matkija. Muuta: Haahkanuntuvia on kerätty pesistä takkien ja peittojen täytteeksi pesinnän jälkeen. Sekoitettavissa niittykirviseen.