Lipo 250mah

Oma tili Kirjaudu sisään. Kirjoita arvostelu. Kaksi latausvirtavaihtoehtoa mA ja mA. Kotelo kahdelle Li-Ion akulle. Tasapainolaudan akut. Akut ja paristot. Näissäkin kuten muissa Li-ion akuissa ylilataaminen tai väärä käsittely voi johtaa akun syttymiseen lipo 250mah

Li-polymer Akku 3.7v 250mah 502030P

Muodoltaan minikokoinen pack-akkumalli ja koon suhteen lipo 250mah nätisti AEP airsoftaseihin. Tässä akussa on sisäänrakennettu turvapiiri, joka suojaa akkua ylilataukselta 4. Valken mini LiPo-akku 7,4 V, mAh, 25c, jst-liitin. Pelipaidat Pelihousut Pelikengät Maastohaalarit Casual ja muu vaatetus. Langattomien kuulokkeiden akut.

lipo 250mah

Tuoteryhmät

Bulkkivyöt Bulkkivyöt pullopaikalla Taisteluliivit ja irtotaskut Bulkit. Kysy lisää tuotteesta. Klikkaa kuvaa suurentaaksesi. Jos et tunne LiPo-akkujen ominaisuuksia ja niiden käyttöön liittyviä yksityiskohtia, ota yhteyttä myymälään ennen tilaustasi! Battery – V Energy LiPo 7. Tee oma Universal Serial Bus-varavirtalähde akusta. Maskit ja maskitarvikkeet Suojamaskit Huurteenestoaineet Vaihtolinssit Mikrokuituliinat Maskinauhat Vaihtopehmusteet ja liimat Muut varaosat ja lisäosat Paintball maskit tuotemerkeittäin.

hp 401dne

LiPo-akku mAh / V JST-PH hintaan 10,95 €

Kaukosäätimen akut. Palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus. Mukana mAh LiPo-akku ja liitinrimat. Varavirtalähteen kotelo yhdelle akulle Tee oma Universal Serial Bus-varavirtalähde akusta. Lähettämällä arvostelusi lipo 250mah meille oikeuden julkaista sen sivuillamme sekä muissa kanavissa ja medioissa.

LiPo akku 3,7V mAh 6x17x30mm Suojapiirillä / LP – Triopak Oy

Varavirtalähteen kotelo yhdelle akulle Tee oma Universal Serial Bus-varavirtalähde akusta. Ajovoima- ja teollisuusakut. Käytetyt merkkaimet Käytetyt pelivaatteet ja suojat Käytetyt maskit ja maskitarvikkeet Käytetyt paineilma ja CO2 Käytetyt värikuula-asetarvikkeet Käytetyt loaderit, bulkit ja bulkkivyöt Käytetyt sekalaiset Kaikki käytetyt. WeMos D1 Mini on avoimen lähdekoodin edullinen kehitysalusta teollisen internetin projekteille. JST-tyyppiset 10 cm liitäntäjohtot kahdella pinnillä.