Little Nightmares 3 Trailer

Ominaisuudet: Auta kidnapattu Six-tyttö pakoon salaperäisestä, valtavasta Maw-al Et siis saa kahta samanaikaista lehteä. Et siis voi irtisanoa tilausta Pelaaja Shopissa tai ennen ensimmäisen tilauslaskun saapumista. VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa Löydä oma sisäinen lapsesi ja päästä mielikuvituksesi valloilleen, niin löydät tien ulos! Little Nightmares tempaa mukaansa synkkään ja arvoitukselliseen tarinaan, jossa kohtaat lapsuudenaikaiset pelkosi!

Little Nightmares – The Hideaway -traileri

Little Nightmares tempaa mukaansa synkkään ja arvoitukselliseen tarinaan, jossa kohtaat lapsuudenaikaiset pelkosi! Suositut tunnisteet tälle tuotteelle:? RUST Rustin postapokalyptisessä maailmassa vain yksi asia merkitsee: eloonjääminen. Lisää ostoskoriin. Peli sopii mitä mainioimmin uusille tulokkaille, jotka haluavat tutustua sarjan omaperäiseen pulma-tasohyppelyyn, ja sarjan tunteville se tarjoaa roppakaupalla nostalgiaa ja fan serviceä. Linkit ja lisätietoa.

little nightmares 3 trailer

Kuraattorin arviointi

RUST Rustin postapokalyptisessä maailmassa vain yksi asia merkitsee: eloonjääminen. Enempää asettamiasi suodattimia vastaavia arviointeja ei löytynyt. Lisää koriin. Löydä oma sisäinen lapsesi ja päästä mielikuvituksesi valloilleen, niin löydät tien ulos! Toimituskulut alk. Little Nightmares on ruotsalaisen studion tekemä uusi SKU jossa peli tempaa sinut mukaansa synkkään ja arvoitukselliseen tarinaan, jossa kohtaat lapsuudenaikaiset pelkosi!

j7 prime 2

21 peliä, jotka olet saattanut missata vuonna (Suomi)

Löydä oma sisäinen lapsesi ja päästä mielikuvituksesi valloilleen, niin löydät tien ulos. Blood Violence. Ilmoita jos hinta laskee. Nauti alkuperäisestä ällistyttävästä tarinasta sekä nykyaikaistetusta ulkoasusta, lisätyistä tarinaosioista ja uudistetusta taistelujärjestelmästä. Saatavuus epävarmaa. Arvioi filtterit. Kaikki urheilupelit.

Little Nightmares – The Hideaway -traileri

Arvioi filtterit. Näytä Steam-saavutukset Chicory: A Colorful Tale Ryhdy haalareihin pukeutuneeksi koiraksi ja tartu siveltimeen, jolla voi maalata mitä ja ketä tahansa Picnic Provincen maassa. Et siis voi irtisanoa tilausta Pelaaja Shopissa tai ennen ensimmäisen tilauslaskun saapumista. Lisää koriin. Kirjaudu sisään Kirjaudu sisään lisätäksesi omia tunnisteita tälle tuotteelle. Olija Olija on tarkkanäköisen ja tyylitajuisen Devolver Digitalin julkaisema kauniisti animoitu 2D-seikkailu, jossa seurataan haaksirikkoutunutta sankaria nimeltään Faraday, joka lähtee seikkailuun aseenaan vain salaperäinen harppuuna.