Logi Kuulokkeet

Filtterit Piilota filtterit Näytä filtterit. Rajoitettu takuu – 2 vuotta. Logi kuulokkeet, että liityit joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja. Surround Sound. Äänenvoimakkuuden säätäminen, puheluiden vaimentaminen ja musiikin hallinta onnistuvat myös ilman johtoa.

LOGI G432 Wired Gaming Headset USB

Logitech He -kuulokemikrofoni Mukava, edullinen ja käytössä kestävä. Huolto ja palautus Etätukipalvelut Tietokonepakettilaskuri Komponenttien asennus Oheislaitteiden asennus Varaosahaku Huolto- ja palautusohje. Käyttöönotto sujuu helposti logi kuulokkeet nopeasti, sillä vain USB-portti logi kuulokkeet kytkeä. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Langalliset kuulokemikrofonit toimivat useimmissa käyttöjärjestelmissä ja tarjoavat vaivattomia plug-and-play-ratkaisuja puheluita, videoneuvotteluita, webinaareja, verkkokoulutuksia ja jopa pelaamista varten.

logi kuulokkeet

Hiiri ja näppäimistöt

Tietyissä malleissa äänenvoimakkuutta voi säätää ja puhelut voi vaimentaa kätevästi johtoon tai korvakuppiin sijoitetuilla säätimillä. Huolto ja tuki:. Koko tai muoto:. Tuotenumero Brändi Logitech Valm. Pangea temporary hotfixes here. Käyttöönotto sujuu helposti ja nopeasti, sillä vain USB-liitäntä tulee kytkeä.

kupittaan saven tuotanto

Langattomat kuulokemikrofonit | Logitech

Logitech PC Headset USB -kuulokemikrofonissa on käytössä mukava, säädettävä, kevyt pantaosa, joka tuntuu mukavalta pitkäänkin käytettynä. Hstereokuulokemikrofoni Useaan laitteeseen sopiva 3,5 mm:n kuulokemikrofoni. Kardioidi yksisuuntainen – – Hz. Hienoa, että liityit joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja. Huolto ja palautus Etätukipalvelut Tietokonepakettilaskuri Komponenttien asennus Oheislaitteiden logi kuulokkeet Varaosahaku Huolto- ja palautusohje. Lisää ostoskoriin.

Logitech Kuuloke käyttöohje

Logitech He -kuulokemikrofoni Mukava, edullinen ja käytössä kestävä. Äänenvoimakkuuden säätäminen, puheluiden vaimentaminen ja musiikin hallinta onnistuvat myös ilman johtoa. Audio ja kuvansiirto. Poista filtterit. Logitech Zone Wireless Bluetooth -kuulokemikrofoni, jonka avulla työskentelet missä vain — siinä on poikkeuksellinen äänenlaatu, mikrofonin mykistys varresta kääntämällä ja langaton Qi-latausominaisuus.