Logitech Conferencecam Soft Remote

Kamerassa on myös kolme valmiiksi määriteltyä kuva-asetusta erilaisiin tarpeisiin. Sulje valikko. Asiakkaiden kertomaa. Uusimmat blogikirjoitukset. Eye contact helps you make better connections, especially when you need to establish a new relationship, support a client, or collaborate with a distributed team. Apin tietosuoja.

LOGITECH MeetUp 4K Conference CAM

Extronin audiovisuaalisen signaalin käsittely- jakelu- ja valvontatuotteet tarjoavat erinomaisia käyttäjäkokemuksia entistä parempien kuvien, paremman äänenlaadun ja helpommin hallittavien järjestelmien avulla. Etusivu Yhteystiedot Toimitusehdot. Tehokkaat yhteydet ovat opettajien jokapäiväisen työn ytimessä. Maximum video resolution x Pixels. USB 3.

logitech conferencecam soft remote

Näyttökuvat

Lifesize tuo organisaatioiden käytettäväksi palkitun neuvottelutekniikan, joka kattaa niin verkko-, ääni- kuin videokokoukset. Painopistealueitamme ovat terveydenhoito-, koulutus- ja toimistoratkaisut sekä mukautetut ratkaisut, ja työmme pohjautuu ihmiskeskeisiin suunnitteluperiaatteisiin, jotka parantavat ihmisten elämää. Hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn ja olen vähintään 16 vuotias. Supported video modes p. Ilmoita uusista artikkeleista sähköpostilla. Philips H -langattomat sankakuulokkeet, sininen. Lens system Carl Zeiss.

f15 fx506he

‎Logitech ConferenceCam Soft Remote App Storessa

Netti of Things IoT. Herman Miller on tunnustettu innovaattori nykyaikaisissa sisusteissa, terveydenhuoltoympäristöihin tarkoitetuissa ratkaisuissa sekä niihin liittyvissä tekniikoissa ja palveluissa. Tekniikkaan kuuluva häikäisyä ja tahroja ehkäisevä pinnoite mukavoittaa katselemista, ja 4K UHD -tarkkuus tuottaa terävän tekstin ja kuvat. Aruba Instant On. Interface Universal Serial Bus 2.

Logitech MeetUp tekee videokokouksista vaivattomia – Visionist – viestintätoimisto / PR agency

Logitechin yhteistyöohjelma antaa kumppaneiden käyttöön Logitechin ohjelmistoviitepakkauksen , joka sisältää järjestelmäyhteensopivuutta ja parhaita suunnittelukäytäntöjä koskevia ohjeita. All-in-one design combines HD video with high-quality audio clarity for business-grade video conferencing—with Carl Zeiss® lens, p HD and 30 fps. AIS tarjoaa suunnittelu-, kehittyminen-, valmistaminen-, tuotanto- ja laadunvalvontapalveluja. This site uses Akismet to reduce spam. Pilvivideopalvelukumppanimme tarjoavat ohjelmistoratkaisuja, jotka toimivat mainiosti yhdessä Logitechin ConferenceCam-laitteiden, verkkokameroiden ja äänituotteiden kanssa ja antavat yrityksille mahdollisuuden välttyä perinteisten videoneuvottelujärjestelmien korkeilta kustannuksilta ja teknisiltä ongelmilta.