Logitech G604

Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Huippuhyvä langaton hiiri. Nouto myymälästä Arvioitu toimitusaika: Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Toimitusaika 7 päivää. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle logitech g604.

Logitech G604 Lightspeed

Copy-paste back-forward jne. Onko tiedossasi hyvä kauppa, joka ei vielä OLE mukana Hintaseuranta. Kirjaudu sisään. Kevyt ja liukuu hyvin. Peukalonapit erottaa selkeästi toistaan, ettei tule virhepainalluksia.

logitech g604

Tuotteen kuvat ja videot

Peukalonapit erottaa selkeästi toistaan, ettei tule virhepainalluksia. Lisää ostoskoriin. Ostin hiiren tarjouksesta, joten vastinetta rahalle on arvosteltu sen mukaan. Käytön aloittaminen. Nouto myymälästä Arvioitu toimitusaika:

av to jack

Logitech G Lightspeed langaton pelihiiri, hinta 65 €

Arvostelut – logitech g604 mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Tärkeimmät tekniset tiedot Valitse yksi tai useampi ominaisuus etsiäksesi tuotteita, joilla on samat tekniset tiedot. Toimitusaika päivää. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Syvyys : 45 mm. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle.

Logitech G LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse, halvin hinta 65€

Rekisteröi tuote. Paino (fysiikka) : g AA-pariston kanssa. En pidä liian kevyistä hiiristä. NiMH akulla hiiri toimii ainakin pari kuukautta putkeen. Postin pakettiautomaatti Arvioitu toimitusaika: