Logitech G815 Review Linear

On tiedä onko ihan hintansa väärti, mutta hienoa laite ainakin ensituntuman perusteella. Ymmärrettävää, koska näppis on langaton, mutta puute se on silti. Haluat pelinäppäimistön, jolla on myös hyvä kirjoittaa Erinomaisen pelikäytön lisäksi Gn näppäimet ovat myös mukavat kirjoittaessa. Jos hinta ei OLE este niin kova suositus tälle. Joo, jotkut tarvitsevat kaikenlaisia perseensuristimiakin. Vasemmalla puolella on puolestaan pystyrivi viidelle makropainikkeelle, joille voi määrittää haluamansa toimenpiteen G Hubin kautta. Tuosta oikean kulman volumepainikkeesta on myös sanottu monessakin arvostelussa, logitech g815 review linear se on rimpula, jossa ei OLE mitään tuntumaa ja lisäksi siitä tehtävät äänisäädöt vaikuttavat viiveellä.

Logitechiltä kaksi uutta matalaprofiilista mekaanista pelinäppäimistöä

Näissä on fyysinen painike valojen kirkkaudelle ja pois päältä kytkemiselle. Itseäni kiinnostaa tuo G malli, en koe näppäimistön langattomuudesta olevan hyötyä omassa käytössä. Vaihtoehtoisesti makrot voi hoitaa G Hubin kautta, logitech g815 review linear niihin voi kytkeä erilaisia järjestelmäkomentoja, monimutkaisempia makroja tai toimintoja kolmannen osapuolen sovelluksille, kuten Discordille tai OBS:lle. Pirusti sai kyllä tunkata että sai muuten profiilin toimimaan tuon kanssa. This site uses XenWord.

logitech g815 review linear

Pika-arvio

Liian tottunut noihin näppäinten paikkoihin. Vastaavasti jos haluat mallin, joka valaisee ympäristön mahdollisimman sävykkääksi, suosittelemme etsimään muita malleja. Molemmista näppäimistömalleista löytyy ohut vain 22 mm paksu runko, harjattu alumiininen pintalevy, teräsvahvisteinen Pojo, viisi ylimääräistä makronäppäintä, multimediapainikkeet, alumiininen äänenvoimakkuuden säätörulla, RGB-valaistus sekä kolme makroprofiilia. Ja sellainen vielä niistä G-painikkeista, että käytännössä missään pelissä ei tarvita F-painikkeita, joten miksipä ei annettaisi mahdollisuutta käyttää niitä G-painikkena? Testissä Logitechin superohut Gpelinäppäimistö Napsauta laajentaaksesi…. Matalaprofiilisena näppäimistönä se melkein katoaa pöydälle.

cat 962

Logitechiltä kaksi uutta matalaprofiilista mekaanista pelinäppäimistöä –

Kuka vähänkään pidempään tietokoneita käyttänyt joutuu hakemaan näppäimien paikan? Juu ei, ei kukaan tarvitse tällaista. Sama on ongelma näppämien valaistuksessa on mielestäni kaikissa kytkimissä missä ledi on kytkimen yläreunassa. Näppäimistön vasemmassa laidassa olevat makropainikkeet ovat kuitenkin aavistuksen liian likellä muuta näppäimistöä. Ja edelleenkin haluaisin tietää, että kuinkahan moni noita makropainikkeita tarvitsee ja mihin? Razerilta löytyy identtisen levyinen rannetuki, Ainakin tietojen mukaan pitäisi olla logitech g815 review linear.

Arvostelussa Logitech G Lightsync RGB | TechRadar

Näissä on fyysinen painike valojen kirkkaudelle ja pois päältä kytkemiselle. Täällä ainut ongelma tähän asti G-Hubilla on ollut että Civ 6 sai napattua jostain syystä valaistuksen hallintaansa vaikka olin pistänyt valot pois -profiilin pysyväksi. Ok, jutusta sai sellaisen kuvan että se onnistuu vain softalla. Kirjaudu sisään vastataksesi LaDeX Niin, se reunimmaisen painikkeen hamuaminen ja sitä kautta muiden painikkeiden sijainti tulee selkäytimestä.