Logitech M220 Driver

Painikkeet Painikkeiden määrä : 3 ykkös- ja kakkospainike, keskipainike. Huipputarkka optinen seuranta. Universal Serial Bus langaton. Ammattilaisten arvostelut: 12 arvostelua. Siirry Valmistajat. Koska Logitech pyrkii edistämään hyvinvointia, terveyttä ja tuottavuutta, halusi se päästä eroon eräistä tietokoneiden ärsyttävimmistä sivuäänistä.

Pienikokoinen langaton Logitech M185 -hiiri

Hiiri vastaa laatuvaatimuksia, joiden ansiosta Logitech tunnetaan johtavana hiirten ja näppäimistöjen valmistajana Perustuu riippumattomiin Logitechin hiirten ja näppäimistöjen myyntitietoihin yksikköinäjotka on koottu tärkeimmiltä maailmanlaajuisilta markkinoilta, mukaan logitech m220 driver Kanadasta, Kiinasta, Ranskasta, Saksasta, Indonesiasta, Koreasta, Venäjältä, Ruotsista, Taiwanista, Turkista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Yhdysvalloista heinäkuu — heinäkuu Tuotekoodi: 7MV83A. Tyhjennä hakukenttä Hae. Molempikätinen design tarjoaa enemmän mukavuutta ja tarkkuutta kuin kosketuslevy. Arvioitu saapumisaika 1. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin.

logitech m220 driver

Kuulokkeet ja kovaääniset

Ohjelmoitavat painikkeet. Huipputarkka optinen seuranta. Jos tuotenimikkeessä on eri tiedot kuin tuotekuvauksessa, tuotenimikkeen tieto on oikein. Huipputarkka optinen seuranta. Ei viiveitä, ei katkoksia.

lian li 240

Logitech Ale – Tietokonekauppafi

Yhdistettävyys Yhteystyyppi : 2,4 GHz:n langaton yhteys Langaton kantama : 10 m Langaton kantama voi vaihdella käytön sekä käyttöolosuhteiden ja -ympäristön mukaan. Hiljainen, mukava, helppokäyttöinen langaton hiiri. Vaivaton siirtyminen, tasainen ohjaus Vaivaton siirtyminen rivittäisen vierityksen ja optisen seurannan ansiosta. Kolmen vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Tasainen optinen seuranta. Pangea temporary logitech m220 driver here.

Langaton Logitech M -hiiri – käyttömukavuutta ja liikkuvuutta

Helppo plug and play -liitäntä M on valmis silloin kun sinäkin olet. Mukavan, käden kaaria mukailevan muodon ansiosta pysyt tuottavana pitempään. Nauti langattomasta vapaudesta! Svenska Ohjeita. Langaton – 2.