Logitech Webcam 60 Fps

Bluetooth -kuulokkeiden ominaisuutena on vastamelumikrofoni ja hyvä ääni. G HUB pelaamiseen. Suoratoista mitä vain haluat p-tarkkuudella tai sujuvalla p-tarkkuudella 60 kuvaa sekunnissa. Niiden avulla otat tilasi haltuusi ja kohotat sisältösi laadun uudelle tasolle. Kuva-ala lävistäjän suunnassa.

Logitech C922 Pro Stream Webcam

Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Logitechin ensiluokkainen StreamCam HD. StreamCam on optimoitu Streamlabs Desktop- ja Open Broadcaster Software -ohjelmistoja sekä muita suoratoisto-ohjelmistoja varten, minkä ansiosta voit suoratoistaa vaivatta Twitchiin, YouTubeen ja muihin alustoihin. Kuulostat yleisösi korvissa elävämmältä kahdella etumikrofonilla, kerrotpa sitten tarinoita tai laulat lauluja. App – RF- black. Mikrofonin kantama : enintään 1 m. Käytön aloittaminen.

logitech webcam 60 fps

Halvin hinta:

Vakavasti otettavat striimaajat tarvitsevat tasaista videokuvaa varten huippunopean 60 kuvan sekuntinopeuden p-tarkkuudella. Tekniset tiedot. Jätä takuuvaatimus. Älykäs automaattinen rajaus säätää rajausta dynaamisesti, jotta pysyt kuvan keskellä silloinkin, kun liikut vasemmalle tai oikealle. App – RF- black. Mitä sisältöä tuotatkin, StreamCam tarjoaa terävää kuvaa ja sujuvaa liikettä, jotka näyttävät ruudulla luonnolliselta.

logitech g430 switch

Logitech C Pro Stream Webcam, halvin hinta 74€

Tekniset tiedot. Ammattilaisten kritiikit: 18 arvostelua. Päivitetään ostoskoria, Object Linking and Embedding hyvä ja odota C tarjoaa juuri sen. Lähetyksesi ovat taiturimaisia luotettavan, pätkimättömän äänen, automaattitarkennuksen ja lävistäjältään 78 asteen kuva-alan ansiosta. Ota yhteyttä Etkö vieläkään Object Linking and Embedding saanut vastausta?

LOGITECH C Pro Stream Webcam – Universal Serial Bus -EMEA | Synigo

Ammattilaisten kritiikit: 44 arvostelua. Jalosteet Verkkokamerat C Pro Stream. Kamera, jossa 1,5 metrin 1. Arvioitu saapumisaika 5. Lataa, OLE hyvä ja odota G HUB pelaamiseen. Erottelukyky FPS llä.