Lohen Savustus Sähkösavustin

Anna savustua n. Raota kunnolla peratun lohen savustus sähkösavustin huuhdellun kalan vatsaonteloa ja hiero sen sisälle suolaa. Savustuspurujen tulee olla kosteita, liian kuivat savustuspurut, voivat pölläyttää sähkösavustimen kannen auki savustuksen aikana. Koristele savustetun lohen pinta halutessasi tillillä, kevätsipulilla ja sitruunalla. Kun suolaliemi on jäähtynyt, nosta savustettavat kalat kapealle ja korkealaitaiselle vadille. Savustuslastut saattavat syttyä palamaan, jos kansi ei OLE tarpeeksi tiivis.

Lohen savustaminen sähkösavustimella

Kun kalan savustus on loppuvaiheessa kalan pintaan voi sivellä mieleisiä makuaineita. Upota savustetut, vielä lämpimät muikut nopeasti kuumaan vesisuolaliuokseen ja lado sitten siististi limittäin astiaan, josta ylimääräinen suolavesi pääsee valumaan pois. Kilon kokoinen hauki savustuu kypsäksi noin tunnissa. Sähköpostisoite on väärässä muodossa. Lue myös Anna.

lohen savustus sähkösavustin

Kalan savustus

Purupellille sirotellaan ohut kerros savustukseen sopivaa puhdasta savustuspurua. Kokonaisen ja peratun lohen voi antaa maustua suolaliemeen upotettuna tunninkin ajan. Kohta otan virran pois ja annan kalan vetäytyä pöntössä 20 min. Tähän menee noin 30 minuuttia. Näköislehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen. Ideoita ruoanlaittoon. Lohen savustusaika, kuten myös lohifileen savustusaika, riippuu kokonaan kulloinkin savustettavan kalan koosta — fileen palasta kokonaiseen loheen se voi vaihdella noin 25 minuutista alkaen aina 60 minuuttiin.

lewandowski fifa 21

Savustettu lohi – Sweet Food O´Mine

Saatavilla on myös muun muassa tammesta, omenapuusta ja kirsikkapuusta lohen savustus sähkösavustin purua, joiden avulla savustettavaan kalaan saa loihdittua hieman erilaisen aromin. Jos olet jo luonut Otavamedia-tilin, kirjaudu tästä palveluun: Sähköpostiosoite. Savustettu lohi. Sinulla on nyt ilmainen toimitus noutopisteeseen! Savustuspussiin mahtuu noin kahden kilon kokoinen lohi.

Kalan savustus, katso selkeät ohjeet ja video – Hätälä

Kalan savustusaika riippuu savustettavan kalan koosta – pienet kalat kypsyvät yleensä ottaen noin minuutissa, isommat taas minuutissa. Garmin Spring Deal on käynnissä! Anna kalan suolaantua noin 20 minuuttia. Huuhdo ja kuivaa kalat. Siirry sisältöön Kalan savustaminen. Upota se 12 tunniksi 10 prosenttiseen, viileään suolaliuokseen.