Lord Voldemort Wiki

Eräällä kevätretkenä, jonka orpokoti järjesti joka kevät, suunnattiin rannalle, jossa Valedro otti mukaansa luolaan nuoret Dennis Piispan ja Amy Binsonin kanssa. Valedron kannattajat käyttävät hänestä nimitystä Pimeyden lordiIsäntäniHerrani tai Mestari. Loppujen lopuksi hän loi uuden nimimerkkinsä sekoittamalla hänen velho- ja lord voldemort wiki Tom Marvolon arvoitus ’, josta tulee ’I am Lord Voldemort’. Nuori Tom Valedro sijoitettiin lontoolaiseen orpokotiin, jossa hän varasteli muilta lapsilta ja hänen ympärillään tapahtui merkillisiä asioita. Dumbledorelle tarjottiin elämänsä aikeana useaan otteeseen taikaministerin virkaa, mutta hän kieltäytyi joka kerta, koska ei halunnut jättää Tylypahkan koulua. His worst fear is death, but lord voldemort wiki would a boggart show that?

Tom Valedro

Voldemort syntyi Tom Marvolo Riddle Taistelu puhkesi uudestaan ja Voldemort joutui taistelemaan McGarmiwaaKuhnusarviota sekä aurori Kingsley Kahlesalpaa vastaan. Taikasauva Luudanvarsi Ajatuseula Viisasten kivi. Pottermore Pollomuhku ja Posityyhtynen. Päiväkirjan manipuloima Weasley pakotettiin avaamaan salaisuuksien kammio ja vapauttamaan basiliski, joka yritti lord voldemort wiki joukon oppilaita.

lord voldemort wiki

Kirjaudu sisään

Hän murhasi James Potterin heti murskattuaan oven. Hänen sauva oli se, joka kerran kuului itse Salazarille. Tom inhosi orpokotiaan kaikin puolin ja alkoi vihata jästejä. Fantastiset petot ja mistä heitä löytää Kvidiitti kautta aikojen Tarinat Bardle Bardista. Kirjallisuudessa ja kaunokirjallisuudessa pimeä lordi on eräänlaisen ensisijaisen antagonistin muodon arkkityyppi , tyypillinen genrefantasialle. Hän on Harry Potterin arkkivihollinen, kylmäverinen murhaaja ja kirjasarjan pääroisto. Lopulta Voldemort yrittää surmata Harryn, mutta Harryn karkotaseet -loitsu kääntää tappokirouksen takaisin Voldemortiin, joka viimein kuolee vuotiaana.

fox tv kanava suomi

Tom Valedro – Potterwiki

Yhtäkkiä Potter katkaisi siteen isänsä neuvosta, juoksi Cedricin ruumiin luokse ja meni porttiavaimella takaisin Tylypahkaan. Kuullessaan rehtorin suunnitelmista vararehtori Dumbledorelta Valedro hätääntyi, sillä ei halunnut menettää ainoaa paikkaa, jonka tunsi kodikseen. Fiennes naurahti: ”Epäilemättä imeväisikäiset pelkäävät minua nyt, jos he eivät olleet aiemmin. Yhdeksi nuoren velhon intohimoista kehkeytyi ikuinen elämä, jota tavoitellessaan lord voldemort wiki loi itselleen useita hirnyrkkejä. The Volkskrant.

Lordi Voldemort

Voldemortia on näytellyt Harry Potter -elokuvissa yhteensä kuusi näyttelijää. Ohjattu maailma. Väärä sankari. Harry löytää hirnyrkkinä toimivan Korpinkynnen diadeemin tarvehuoneesta , missä Crabben sytyttämä kirottu tuli, Pirunpalo engl. Suurin osa kuolonsyöjistä joutui Azkabanin velho vankilaan. Näin hän sinnitteli vuosikaudet kunnes tapasi luvun alussa nuoren Orave -nimisen velhon.