Lovi Oulu

Valittavanasi on useita eri tyyny- tai taulumallia mm. Et tarvitse mukaasi muuta kuin kokeilumieltä, lovi oulu tarvikkeet värjäykseen saat meiltä. Yhteistyökumppanimme voi auttaa! Värjäämme sukkalangat hauskasti, helposti ja luovasti! LOVI työpajaelämykset ovat itseohjautuvia ja sopivat kaiken ikäisille. Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tiedot kursseistamme ja muista tapahtumista heti tuoreeltaan!

Lovi Tehtaanmyymälä

Non-stop-paja to 7. Päästä sisäinen taiteilijasi valloilleen LOVI lovi oulu parissa tänä kesänä! Valitse valikoimasta M-kokoinen LOVI eläinhahmo ja päästä luovuutesi valloilleen maalatessasi puun pintaa. Kurssilla opitaan, kuinka luodaan tarkoituksenmukaiset epätasaiset ja uniikit värit villalankoihin yhdistelemällä myrkyttömiä värejä turvallisesti! Valmistetaan tyyny tai taulu. Suomalaisen T yön L iitto on myöntänyt meille oikeudet käyttää Avainlippu — tunnusta ja Yhteiskunnallinen yritys lovi oulu tunnusta. LOVI työpajaelämykset ovat itseohjautuvia ja sopivat kaiken ikäisille.

lovi oulu

Mitä tulemme tekemään

Tule viettämään vapaa-aikaa perheesi tai ystävien kanssa käsillä tehden! Varaa paikkasi kurssille: Hexagonkorit rottingista Muruhuiskat ja patasudit — Kurssilla valmistamme erilaisia muruhuiskia ja patasuteja luonnonmateriaaleista. Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tiedot kursseistamme ja muista tapahtumista heti tuoreeltaan! Varaa paikkasi: Semisolidivärjätyt langat to Siirry sisältöön Liity jäseneksi. Päästä sisäinen taiteilijasi valloilleen LOVI työpajojen parissa tänä kesänä! Tutustu elämyksiin alla ja ilmoittaudu mukaan — olet lämpimästi tervetullut!

c6 tp

Valokuvauspalvelut Oulun seudulla | Fotosoini

LOVI tuotteita on mahdollista maalata vesivärein ja ne kasataan käsin hyödyntäen nerokasta liitostekniikkaa. Thanks for organising lovi oulu workshops. Työpajassa värjäämme g:n lankavyyhdin. Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tiedot kursseistamme ja muista tapahtumista heti tuoreeltaan! Booking widget ×.

Elämysten käsityökesä Oulun Taito Shopissa ja Oulun taitokeskuksessa! • Taito Pohjois-Pohjanmaa ry

Et tarvitse mukaasi muuta kuin kokeilumieltä, kaikki tarvikkeet värjäykseen saat meiltä. Ostosten lomassa voit nauttia kupillisen kuumaa Kahvila Hannassa tai ostaa eväät vaikkapa junamatkalle. Ti Taito Shopit ympäri Suomen tarjoavat mieleenpainuvia elämyksiä aidon suomalaisen kulttuuriperinnön, käsityön äärellä. LOVI työpajaelämykset ovat itseohjautuvia ja sopivat kaiken ikäisille. Lähde mukaan värjäyskokeilujen matkalle. To