Lumikuningatar Jääshow Liput

Lumikuningatar Nokia Arena. Teatterikesä tuo Tampere-taloon tulevaisuuden ilman tunteita — myös syksyn ohjelmistossa uusia avauksia Vanha sanonta kuuluu, että hyvää kannattaa odottaa, ja Lumikuningattaren kohdalle se todellakin pitää paikkansa. Yksi heistä on Kain roolin harjoitellut espanjalainen taitoluistelija Felipe Montoya.

Lumikuningatar

Pelkkä maininta seuralaisesta omalla ilmoittautumislomakkeella ei siis riitä varaamaan toista lippua. Lumikuningatar jääshow liput, jääkiekon, musiikin, tanssin ja esittävän taiteen yhdistelmä sekä visuaalinen ilotulitus on ainutkertainen tapahtuma koko perheelle. See more of Lumikuningatar on Facebook. Yhdistys maksaa lipusta puolet, jolloin jäsenen omavastuuosuudeksi jää 35,50 euroa per lippu. Siirry sivun sisältöön Lumikuningatar-jääshow tammikuussa Esityksen ikäsuositus on yli 6-vuotiaille.

lumikuningatar jääshow liput

Vierailijoille

Jos uudet ajankohdat eivät sovi, asiakas voi vaihtaa liput toiseen Lumikuningattaren näytökseen, Tampere-talon lahjakorttiin tai hakea lippurahoja takaisin Paketti sisältää: Parhaat paikat alakatsomoista Oma narikka ja vaivaton siirtyminen tapahtumaravintolasta parhaille paikoille Saapuminen 1,5 h ennen esityksen alkua ilman jonottamista Laadukas buffet-ruokailu Nokia Arenan tapahtumaravintolassa ennen esitystä Esiintyjien ja urheilijoiden lämmittelyn seuraaminen ennen esitystä Jälkiruoka väliajalla taiteellisen työryhmän ja esiintyjien seurassa Fani VIP-passi muistoksi Lumikuningatar Fani- ja perhe-VIP Aikuisten VIP-lippu palvelumaksuineen alk. Toimimme myös promoottorina tuottamalla tapahtumia ja konsertteja talon ulkopuolella, ja Events Tampere -tapahtumatoimistomme tuottaa yritystapahtumia ja kongressi- ja kokouspalveluita. Esitykset Lumikuningatar-jääshow siirtyy uusien koronarajoitusten vuoksi vuodenvaihteeseen — Heinäkuussa Tampere-talossa on mahdollista matkata kaukaiseen galaksiin Tähtien sota -keräilyesineitä esittelevässä Unofficial Galaxies -näyttelyssä ja luvun Vietnamista nykypäivän Ukrainaan Rauli Virtasen dokumentaarisessa valokuvanäyttelyssä. Lue lisää hotellipaketeista. Ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttiajankohtaan.

kalevala koru kiviaarteistoa sormus

Lumikuningatar – Nokia Arena

Koe luistelun, jääkiekon, musiikin, tanssin ja esittävän taiteen huiput yhdessä jäällä, myös esityksen visuaalinen ilotulitus on ainutlaatuinen elämys. Cirque du Soleilin tuotantojen konsepteista. Esitykset VIP-paketit Majoituspaketit Liput Suomalaista historiaa koetaan joulukuussa kun suomalaisen taitoluistelun, jääkiekon ja esittävän taiteen huiput nähdään ainutlaatuisessa suurtuotannossa upouudella Nokia Arenalla Tampereella. Esitystä on harjoiteltu viime viikot tiiviisti Lohjan Kisakalliossa, jossa ohjauksesta ja koreografiasta vastaava Reija Wäre on lumikuningatar jääshow liput suurtuotannon esiintyjiä kohti ensi-iltaa. Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Lippuja on rajoitettu määrä. Kukin jäsen voi varata itselleen max.

Liput myynnissä nyt! – Lumikuningatar – Lumikuningatar

Hallituksen puheenjohtaja on Martti Silvennoinen. Tervetuloa nauttimaan kiireetön brunssi pienemmällä tai isommalla seurueella klassikkoelokuvan parissa! Yhtiön toimitusjohtaja on Paulina Ahokas ja työntekijöitä on Lapland Hotels Arenan majoituspaketit Varaa majoitus uudessa Lapland Hotels Arenassa Lapland Hotels Arena on uudenlainen hotellikokemus, joka elää ja hengittää areenan sykettä ja tekee Tampereella ja Nokia Arenalla vierailusta vaivatonta ja helppoa. Uusien koronarajoitusten vuoksi Lumikuningatar-jääshow joudutaan siirtämään vuodella eteenpäin. Vauhdikkaan syksyn käynnistävät elokuussa Sorsapuistossa esiintyvä amerikkalaisyhtye Toto sekä Radion sinfoniaorkesterin odotettu konserttivierailu.