Lumilaudan Oikea Pituus

Tämä saa aikaan laudan, jolla on helppo kääntyä. Lumilaudoissa yleensä yhdistellään näitä designejä, riippuen lumilaudan käyttötarkoituksesta. Tällainen lauta on suhteellisen pehmeä ja helppokäyttöinen. Olemalla rehellinen, pystyt valitsemaan oikean laudan lautailutasollesi, jolloin lajissa kehittyminen tapahtuu nopeammin ja nautinnollisemmin. Näiden väliin osuva lauta on monipuolinen, ja soveltuu all mountain-laskuun.

Lumilaudan pituus

On olemassa muotoja, jotka toimivat erityisen hyvin all-mountain, freestyle- ja freeride-lautailussa. Zero: Vakaa ja tasapainoinen Zero-lauta asettuu lumelle täysin tasaisesti. Aikuisten laudan koko Laskijan pituus cm Aikuisten lumilaudan pituus cm Laudan leveyden valinta Kengän koko Laudan leveys 37 – 41 24 cm 42 – 44 25 cm yli 25 cm Lasten laudan koko Laskijan pituus cm Lasten lumilaudan pituus cm 90 80 95 80, lumilaudan oikea pituus 90 90, 90, Jotta saisit lautailusta mahdollisimman paljon irti, on kuitenkin tärkeää valita sinun tarpeisiisi sopivat varusteet. Some.

lumilaudan oikea pituus

Mikä on lautailutasosi?

Pituus määritellään käyttömaaston ja lautailijan pituuden mukaan. Mittaa jalkaterä näin: asetu kanta seinää vastaan ja laita merkki pisimmän varpaan eteen. Jäykempi lauta toimii paremmin rinne- ja vapaalaskussa kun taas löysempi on parempi parkkilaskussa. Ja vastaus on All-Mountain: Lautaile missä vain All-mountain laudalla voit lautailla missä maastossa vain. Ohentaminen keventää lautaa entisestään ja sillä hallitaan sekä laudan jäykkyyttä pituussuunnassa että sen kiertojäykkyyttä.

lenovo ideapad 330 mx150

Lumilaudan pituus – Katso koko-opas lapselle ja aikuiselle!

Pituus Hiihtoakrobatia- ja Jib Freeride. Rakenna oma lumilautojen arsenaalisi! Yksinkertaistettuna: sidecut kuvastaa sitä, miten lautasi kääntyy lumella. Merkittyjen rinteiden ulkopuolelle kannattaa valita pidempi lauta. Luku 3. Tällainen lauta on suhteellisen pehmeä ja helppokäyttöinen.

Lumilautojen ostaminen | SkatePro

Syntymäaika vapaaehtoinen pp 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Valitessasi lumilautaasi, mieti miten lautailet. Tämä saa aikaan laudan, jolla on helppo kääntyä. Jos haluat hypätä oikein syvälle yksityiskohtiin lumilautaa valitessa, tsekkaa erot sintratun pohjan ja muiden välillä ja mihin siteisiin lauta on parhaiten yhteesopiva esim kiskot vs valmiit ruuvinreiät. Camber: Täyttä voimaa ja pitoa Camber on perinteisin profiili lumilaudoille. Pelkkien numeroiden lisäksi kannattaa ymmärtää myös erilaisten kalvojen ja pinnotteiden merkitys vedenpitävyydelle ja hengittävyydelle.