Lumilauta Aloittelija

Aloittelevan lautailijan huomio keskittyy yleensä itse suoritukseen, jolloin hän ei havainnoi riittävästi muita laskijoita sekä rinteen muita tapahtumia. Laudan valinnassa lumilauta aloittelija siis kiinnittää huomiota omaan ruumiinrakenteeseen ja kokeilla erilaisia lautoja ennen lopullista valintaa. Freeride-lumilautojen pituus Valitse hieman pidempi lauta paalaskuun, kun tarvitset parasta kontrollia ja kelluvuutta. Nämä laudat eivät rajoita sinua ja mahdollistavat lautailusta nauttimisen lumilauta aloittelija tahansa. Aloittelijan on selkeää valita rinnelauta, joka yltää lyhimmillään leuan tasolle ja pisimmillään silmien tasolle.

Opi lumilautailun alkeet helposti

OLE nopea ja nappaa parhaat päältä! Loistavaa työtä! Buyer’s Guide Lumilautasiteet. Alppihiihdon maajoukkueet kaudelle on nimetty SSF. Expertti: Lumilautojen arsenaali Experttilautailija on viettänyt paljon aikaa vuorilla ­— luotamme sinuun ja taitoihisi.

lumilauta aloittelija

Goofy Vs. regular lumilautailussa

Jos haluat muuttaa stanssiasi leveämmäksi, siirrä molempia siteitä yhden ruuvinreiän verran ulommaksi nosea ja tailia kohti. Hyvin harvat lumilautailijat kuitenkaan valitsevat viitteellistä stanssia kapeamman stanssin. Mikäli et Object Linking and Embedding varma, millainen lauta olisi paras juuri sinulle, kannattaa hankintapäätös tehdä yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Stanssin setback tarkoittaa sitä, kuinka kauas laudan takaosasta sijoitat siteet ja mihin reikiin ne kiinnität. Olemme tehneet yhdenvedon löysä – medium – jäykkä lumilaudoistamme numeroilla. All-mountain lauta auttaa sinua lautailemaan halki rinteiden ja oppimaan nopeasti. Hybrid Rocker: Vakautta, grippiä ja kelluvuutta Hybrid Rockerissa on rocker lumilautasiteiden välissä ja camber laudan nosessa ja tailissa.

b agile

Aloittelevan lumilautailijan viisi yleisintä virhettä – Lumipallo

Lumilautojen sivukuvat. Ja sitten asiaan! Lumilautaviidakkoon onkin helppo eksyä, mikäli ei lumilauta aloittelija, millaisiin asioihin laudan hankinnassa kannattaa kiinnittää huomiota. Monipuolisuutensa ansiosta all mountain -laudat sopivat aloittelijoille, jotka eivät vielä tiedä varmasti, minkälaisessa maastossa he lautailevat eniten. Kuten laudan muodolla, myös profiililla on keskeinen merkitys siihen, miten lautasi toimii eri olosuhteissa. Loistavaa työtä! Tarkkuuden kääntöpuolena on herkempi reagointi myös laskuvirheisiin.

Aloittelijan lumilauta – parhaat vinkit!

Löysempi ja lyhyempi lauta on kikkailusta ja reileistä nauttivan lautailijan valinta, jäykempi ja vakaampi puolestaan soveltuu paremmin vauhdikkaammalle ja hyppyreillä itseään haastavalle lautailijalle. Oletko jo clubilainen? Löysempi lumilauta on myös parempi reili- ja pressitempuille. Aloittelevan lautailijan tunnistaa usein joko hurjasti sivulla heiluvista käsistä tai vastavuoroisesti staattiseen asentoon lukittuneista käsistä. Erittäin vanhassa Disney-elokuvassa Hessu lähtee surffimatkalle, jossa hän surffasi juuri oikea jalka edessä. Aloittelija: Ensiaskeleet Lyhyemmät ja löysemmät laudat sopivat aloittelijoille, sillä niiden avulla ensimmäiset käännökset ja temput tulevat helpommin.