Lumilauta Burton

Paljonko Burton lumilaudat maksavat Intersportilla? Burtonilla kaikki alkoi vuorilta. Burtonilla on ollut suuri vaikutus siihen, että lumilautailun suosio alkoi kasvaa ja että se on nykyään yksi maailmanluokan urheilulajeista. Kun kaipaat apua juuret sinulle sopivimman lautamallin tai pituuden valinnassa, asiantuntevat lumilauta burton ovat apunasi. Burton on yksi maailman parhaista ja tunnetuimmista lumilautabrändeistä. Waveboard Completet Oheistarvikkeet.

Koko Suomi

Selaa osastoja. Käännökset sujuvat kuin rasvattu, ja myös tree runit ovat tämän ansiosta paljon hauskempia! Tämä pitkään alalla ollut yritys valmistaa yhden suurimpiin kuuluvan lumilautavalikoiman lumilauta burton myös lumilautasiteitälumilautakenkiälaskuvaatteita ja streetwearia. Jos jatkat, hyväksyt evästeiden käytön. Loistava hallittavuus, ainutlaatuinen kestävyys ja tyylikäs design ovat Burton-lautojen suuren suosion salaisuus.

lumilauta burton

Kaikkiin maastoihin sopivia lautamuotoja!

Valittavanasi on useita eri lautamuotoja, riippuen laskutavastasi ja -tyylistäsi: Perinteiset, positiiviset camber -laudat ovat tarkempia käännöksissä, ja antavat reilusti poppia sekä loistavat voimasiirrot laskijan ja laudan välillä. Urheilu 10 kpl Rinnehiihto ja lautailu 10 kpl. Intersportin edullisimmat Burton lumilaudat-kategorian tuotteet saat hintaan HEAD e-instinct lyt. Jos etsit vakaampaa lautaa, valitse näistä kahdesta Camber-mallinen lauta tai tasapohjainen Zero-lauta. Jos etsit rockerin ja camberin kombinaatiota, Blue Tomato suosittelee lautaa jossa on S-Rocker.

formula 1 spa 2021

Burton | elektroninen kauppa

Selaa osastoja. Lumilauta burton lisää. Surfboards Osat. Wakeboards Siteet Osat. All Mountain Hiihtoakrobatia Freeride. Sillä ei Object Linking and Embedding väliä, lasketko mieluiten kaikkialla rinteessä vai hengailet parkissa — lumilautailuvalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin. K2 instrument.

Burton – Hanki Burtonin lumilaudat ja siteet täältä

Vaatteen väri. NITRO magnum wide. NITRO team camber. Burton Snowboards: Innovaatiota, tyyliä ja suoritusta vuodesta lähtien. Miehille Naisille Pojille Tytöille. Skimboardit Oheistarvikkeet.