Lumilauta Pituus Taulukko

Lumilautavinkkisarjamme auttaa sinua ostopäätöksen jokaisessa vaiheessa, lumilautoja valitessa sekä ensimmäisellä kerralla uuden lautasi päällä. Esimerkiksi Gullwing Rocker on rockerin ja camberin yhdistelmä. Pituus: cm, cm, Wcm, cm, Wcm, cm. Salli kaikki Tallenna. Pro Advice Omat lumilautani lumilauta pituus taulukko noin leukaani asti — kun hypin hyppyreistä, pidän laudastani hieman pidempänä, jolloin minulla on enemmän kontrollia lautaani. Kirjaudu clubiin. Lauta ei saa olla liian kapea.

Kuinka valita lumilaudan pituus?

Pro Advice Mielestäni 3D-Pojo toimii hyvin rinteissä sekä puuterissa. Laudan ihanteellinen pituus on tietysti yksilöllinen. Pituuden lisäksi laskuominaisuuksiin vaikutetaan leveydellä, sivuleikkauksella, jalkavuudella ja materiaalivalinnoilla. Laudan nosen ja tailin sivut on taivutettu ylöspäin, muotoillen laudan päädyt lumilauta pituus taulukko muotoon. Samalla tarve oikeasti toimivalle lumilaudalle kasvaa. Tarkastelemme pituuksia täydelliselle aloittelijan laudalle, all-mountain -laudalle ja parkki- ja puuterilaudalle.

lumilauta pituus taulukko

Aikuisten lumilautojen kokotaulukko

Mikäli jokin vielä mietityttää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Twin-muotoisella lumilaudalla voi laskea molempiin suuntiin. Löysällä laudalla on helpompi tehdä ensimmäiset käännöksesi ja se on paljon anteeksiantavampi virheiden sattuessa. Jo koon kengällä midwide-lauta sallii syvemmät käännökset rinteissä. Se kuulostaa paljolta. Jos teet korkeita hyppyjä ja lautailet aggressiivisesti, tarvitset jäykemmät kengät. Cam-Out Camber — malli, jossa on camber-jalkavuus siteiden päättymiskohtaan asti ja rocker-jalkavuus siteiden ulkopuolella.

korolliset maiharit

Kuinka valita lumilauta | Ostajan opas | Blue Tomato

Käytämme sivustollamme evästeitä eng. Opi kaikki aiheesta: Lautailutyyli Siteen tyyppi Siteen elastisuus Oppaaseen Buyer’s Guide Lumilautakengät Tässä oppaassa pidämme käsistäsi ja jaloistasi kiinni ja opastamme sinut kohti parhaita lumilautakenkiä. Tapered: Takaa maksimaalisen kelluvuuden puuterissa Tapered-laudan ominaisuus on se, että lauta ohenee laudan takaosaa kohden ja täten tuo esiin laudan kartiomaisen lumilauta pituus taulukko. Laadukkaiden materiaalien ansiosta Ripperin ja Spiritin kantta on voitu ohentaa muualta kuin siteiden kohdalta. Kaikissa näissä kolmessa tapauksessa tarvitset ultimaattisen kontrollin.

Opas: Valitse oikea lumilauta

Lumilaudan jalkavuus, joka näkyy selkeästi laudan profiilia katsoessa, vaikuttaa merkittävästi laudan ominaisuuksiin. Lumilautasi profiililla tarkoitetaan sitä, miten lauta asettuu lumelle sivustapäin katsottuna. Laudat on tehty World Cup -standardin pohjamateriaaleista ja on kaikista saatavilla olevista lautapohjista nopein. Miehet Naiset. On olemassa muotoja, jotka toimivat erityisen hyvin all-mountain, hiihtoakrobatia- ja freeride-lautailussa. Other than that I am a huge fan of good food, deep talks, and binge-watching Netflix series.