Luna Vuodesohva

Lue lisää ». Kuitin tilaaminen on asiakkaan vastuulla. Reilua kalustekauppaa jo yli 30 vuotta. Luna vuodesohva 3h-vuodesohva on Pohjanmaan Kalusteen nuorekas ja tilaa säästävä vuodesohva, jonka ulkonäössä yhdistyvät skandinaavisuus ja keveys. Vuodekoko x cm. Ja lisää saa, kun tilaa!

Myymälätuote: Luna 2-istuttava sohva kangasverhoilulla, useita vaihtoehtoja.

Tuotetiedot Ideat ja oppaat Suosittelemme verhoilukankaalle tekstiilinpuhdistus- ja suoja-aineiden käyttöä. Lotus-kangas, terra Lotus-kangas, vaaleanharmaa. Peitot Tyynyt Petauspatjan suojat. Lisäksi luna vuodesohva on saatavilla useita eri verhoilu- ja jalkavaihtoehtoja. Vm Carpet Paanu. Nosta ilmoitus kärkeen.

luna vuodesohva

AJANKOHTAISTA

Jätä ilmoitus Viestit Kirjaudu sisään. Unico jalkamallisto. Kuitin tilaaminen on asiakkaan vastuulla. Petauspatjan suojat. Lotus-kangas, terra Lotus-kangas, vaaleanharmaa. Useita värejä.

kylpyhuoneen valopeili

Pohjanmaan City- vuodesohva, Harmaa Luna-kangas – Kaluste-Kaverit Verkkokauppa

Peitot Tyynyt Petauspatjan suojat. Siksi saattaa eri kangas- ja nahkatyypeistä johtuen sileisiin istuin- ja selkäpintoihin muodostua pientä aaltomaisuutta käytössä, mikä on aivan luonnollista ja kuuluu asiaan. Miten valitsen kestävän sohvan? Kalusteiden hoito-ohjeistot Kumppanit. Käytämme evästeitä sivuston toiminnallisuuksien ja suorituskyvyn kehittämiseen taataksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Olohuoneen sisustustrendit — ideat kodin sisustukseen. Vm Carpet Luna vuodesohva.

Myymälätuote: Luna 2-istuttava sohva kangasverhoilulla, useita vaihtoehtoja. – HuonekaluKEIDAS

Olohuoneen sisustustrendit — ideat kodin sisustukseen. Harmaa, Oma V. Facebook page opens in new window Instagram page opens in new window. Seniori- ja hoivasängyt. Tässä sohvassa Luna-kangas, josta saatavana verkkokaupasta kaksi väriä.