Lundby Kylpyhuonesetti

Lundby Basicilla voit helposti ja nopeasti sisustaa Lundbyn nukkekotisi. Nuppulantie 24 Turku Puh: Sähköposti: myynti muovitukku. Tasossa on tyylikäs pesuallas ja kaksi avohyllyä tavaroille. Verkkokaupan maksutavat:. WC-istuimessa on avattava lundby kylpyhuonesetti. Ilman ALV.

Lundby Nukkekodin Kalusteet Kylpyhuonesetti

Ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Nukketalon sisustaminen ja eri tilojen luominen on erittäin hauskaa ja kehittävää leikkiä lapselle. Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Grillit ja grillaustarvikkeet Grillit Grillaustarvikkeet Kukat ja viherkasvit Leikkokukat Pihakukat ja -kasvit Puutarhakalusteet Lundby kylpyhuonesetti ja katokset Puutarhakalusteet Pehmusteet ja muut tarvikkeet Puutarhasisustus Suihkulähteet Patsaat Puutarhasisustus Solar-valaisimet Puutarhanhoito Piha- ja puutarhatyövälineet Puutarhatarvikkeet Siemen ja kukkasipulit Piha- ja lundby kylpyhuonesetti Ravinteet ja torjunta-aineet Tuholaistorjunta Hyönteissuojat ja hyönteistorjunta. Sijoita upea kylpyamme kylpyhuoneen keskelle tai seinää vasten. Keittiön pienkoneet Kahvin- ja vedenkeittimet Leivänpaahtimet, vohveliraudat Mikroaaltouunit Muut keittiön pienkoneet ja tarvikkeet Vatkaimet, sekoittimet ja mehulingot Elektroniikka Hifi ja audio-laitteet Muu elektroniikka Laturit — laitteet Liittimet, johdot ja antennit Pelikonsolit ja -tarvikkeet Puhelintarvikkeet Tallennusvälineet Tietokonetarvikkeet Terveydenhoitolaitteet Henkilövaa’at Hieromakoneet, lämpötuotteet Muu terveydenhoito Lundby kylpyhuonesetti ja verenpainemittarit Sähköhammasharjat ja vaihtoharjat Kodin pienkoneet Pölyimurit ja rikkaimurit Pölypussit, filtterit ja muut Silitysraudat Tuulettimet Muut kodinkoneet ja tarvikkeet Viihde Elokuvat ja sarjat Kauneudenhoitolaitteet Hiustenmuotoilu Ihokarvanpoistotuotteet Kodin turvallisuus Kodin turvalaitteet Palovaroittimet ja -jauhesammuttimet. Tallenna Peruuta.

lundby kylpyhuonesetti

Tuote-esittely

Lundby Basic Makuuhuonesetti. Lundby Messinkisänky. Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden. Nyt hän saa vihdoin tehdä juuret kuten haluaa — ainakin nukkekodin sisällä! Lapsi voi käyttää nukkekodin pieniä huoneita yhdessä tai sellaisinaan luodakseen haluamansa nukkekodin. Ilman ALV. Klassinen kylpyhuonesetti on upea valinta nukkekotiin.

giorgio armani parfum passione

Lundby Basic -Kylpyhuonesetti | Lundby

Siirry kuvagallerian loppuun. Verkkokaupan maksutavat:. Lundby Portaikot. Lundby Basic -setillä sisustat Lundby-nukkekotisi helposti ja nopeasti. Korkea vai matala?

Osta Lundby Nukkekodin Kalusteet Kylpyhuonesetti | Jollyroom

Tässä kylpyhuoneessa nukkeperhe viihtyy varmasti! Korkea vai matala? Lundby Messinkisänky. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Lue lisää. Skip to Content.