Lyhytvartiset Sukat 7 Veljestä

Unknown Kun kantapää on tehty ja aloitetaan kiilakavennukset, ohjeesta saa sen käsityksen että alla olevilla puikoilla tehdään kavennukset kunnes molemmilla on 10s. Anonyymi Refunds will be charged back to the original form of payment used for purchase. Neulotko jo säännöllisesti? Toista Smooth vibes -kaavio 25 kerrosta kaksi kertaa.

Ulla 02/14

Käännä työ ja nosta 1. Aloitin mallikerran – silmukoita on yhteensä 42 11,11,10, Aloita kantalappu neulomalla I puikon s:t joustinneuleena IV puikolle yhteensä 24 s. Meni vuosia ennen kuin tartuin muihin töihin, ja toissa vuonna puikoilta valmistuikin vauvalle peittopaita ja haalari. Sukat voivat olla joko pehmeästi smooth tai särmikkäämmin cool. Valmiin lyhytvartiset sukat 7 veljestä painomitat Kengänkoko 38 Mallineuleet ja neuletiheys Mallineuleet: – Ainaoikeinneule suljettuna neuleena: neulo vuorotellen 1 krs nurin ja 1 krs oikein.

lyhytvartiset sukat 7 veljestä

Viimeistely

Etusivu Madeleine – pitsisukat Novita 7 Veljestä. Täällä vaaditaan taitoa, hahmotuskykyä ja — taas kerran — keskittymistä. Lataa lisää Kerroksen vaihtumiskohta on aina I ja IV puikon välissä. Käsitöiden kanssa ei kuitenkaan aina mene niin kuin Strömsössä. Tekniikka Helpoissa neulemalleissa käytetään vain perustekniikoita: Oikeita ja nurjia silmukoita.

armor 7e

Madeleine – pitsisukat Novita 7 Veljestä

Jatka samalla tavalla, jolloin sivusilmukat vähenevät joka kerroksella ja keskellä on koko ajan 8 s. Lyhytvartiset sukat 7 veljestä 1 s neulomatta, neulo 6 s nurin ja neulo 2 seuraavaa s:aa nurin yhteen, käännä työ. Päättele langanpäät. Jos tilkkusi neuletiheys ei täsmää neuleohjeen tiheyden kanssa, voit muuttaa sitä vaihtamalla puikkokokoa. Neulominen voi tapahtua joko tasossa tai pyörönä. Lisäksi silmukat on osattava luoda ja päättää. Toiselle puikolle jää 7 s odottamaan.

Villasukkien viemää: Lyhyet kesäsukat

Neulo ruutupiirroksen kerrokset Ohjeet voivat sisältää myös vaikeimpia työvaiheita, ja vaatia sekä kirjallisten ohjeiden ja ruutupiirrosten samanaikaista, jatkuvaa seuraamista. Samoin esimerkiksi aukkopeukalolapaset. Näin neuletyöstä ei tule liian suuri. Aloitus Luo vartta varten 48 s ja jaa s:t neljälle puikolle, 12 s kullekin.