M10t Xiaomi

Testaamamme Mi 10T Pro ja sen rinnalla esitelty sisarmalli Mi 10T ovat keskenään pitkälti m10t xiaomi. Kaikilla on oma makunsa ja pyrimmekin parhaamme mukaan tuomaan verkkokauppaamme laajan m10t xiaomi suojakoteloita. Puhelimessa on pää- ja ultralaajakulmakameroiden ohella myös makro- ja syvyysterävyyskamerat. Xiaomi on kuitenkin päivittänyt ahkerasti tietoturvapäivityksiä yleisesti, minkä lisäksi myös MIUI-käyttöliittymä saattaa päivittyä uudempiin versioihin Android-versiosta riippumatta. Ensimmäisellä testauskerralla Xiaomi Mi 10T Lite laitettiin pelkiltään 60 minuutiksi asteen pakkaseen näytön ollessa sammutettuna.

Testissä Xiaomi Mi 10T Lite – Erinomainen 5G-puhelin 349 eurolla

Lue lisää. Testiin saatu väriversio oli Rose Gold Beach, joka on tyylikkäästi liukuvärjätty niin, että alaosa on vaaleanpunainen ja yläosa on vaaleansininen. Videotoiston osalta Mi 10T Prossa m10t xiaomi myös MEMC-ominaisuus, m10t xiaomi käytännössä täyttää esimerkiksi 30 fps -videon ruutujen väliin lisäruutuja niin, että liikkuva videokuva näyttää tämän ansiosta tavallista sulavammalta. Toinen oli vedenkestävyyden puuttuminen, mutta tässä hintaluokassa IP-luokituksen läsnäolo olisi enemminkin yllättävä seikka. Sähköposti Tilaa.

m10t xiaomi

Tuote-esittelyjärjestelmä

Xiaomi on myös hyödyntänyt Mi 10T Litessä Poco X3 NFC:ssä nähtyä kameratoteutusta pääkameran osalta, mutta ultralaajakulmakamerasta on jouduttu karsimaan. Kuviin tallentuu runsaasti yksityiskohtia, värit toistuvat oletuksena varsin neutraalisti ja haluttaessa voimakkaammin , ja myös hämärässä kamera suoriutuu hyvin. Näin keräämme tuotearvosteluja. Kuvissa on kuitenkin hyvä dynaaminen alue, minkä lisäksi värit taltioituvat varsin samalla tavalla kuin pääkamerallakin. Muutamilla osa-alueilla Qualcomm on siis joutunut karsimaan, jotta hinta on saatu pienemmäksi, mutta se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö Snapdragon G olisi tarpeeksi kyvykäs.

castrol 5w30 professional long life

Xiaomi Mi 10T Pro 5G | Telia

Myyntipakkaus on Mi 10T Liten kohdalla siis varsin tuttua Xiaomia, eikä muovin vähennyslupaus suuremmin Object Linking and Embedding havaittavissa verrattaessa moniin yhtiön aikaisempiin puhelimiin. Meillä on säännöllisiä hyviä alennuksia, ja uutiskirjeemme tilaamalla kuulet tarjouksista ensimmäisenä. Testijakson aikana Xiaomi Mi 10T Liteä käytettiin jatkuvasti hertsin virkistystaajuus päällä sekä mobiilidata käytössä. Lue lisää. Laitoimme puhelimen pakastimeen ja katsoimme kuinka paljon 60 minuutin oleskelu asteessa kulutti akkua. Kritiikit Arvostelussa Realme GT 2 Pro m10t xiaomi loistava ja tasapainoinen puhelin Realme on vasta tuore brändi Suomen älypuhelinmarkkinoilla, mutta sillä on vahvat kytkökset m10t xiaomi suosimaan OnePlussaan

Testissä Xiaomi Mi 10T Lite – Erinomainen 5G-puhelin eurolla – SuomiMobiili

Snapdragon G:n suorituskyky riittää siis hienosti testien perusteella, eikä myöskään päivittäisessä käytössä ollut havaittavissa mitään ongelmia. Muutamilla osa-alueilla Qualcomm on siis joutunut karsimaan, jotta hinta on saatu pienemmäksi, mutta se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö Snapdragon G olisi tarpeeksi kyvykäs. Aikaisemmin edullisissa 5G-puhelimissa on saatu luottaa vain 60 tai 90 hertsin näyttöihin, mutta nyt Xiaomi on halunnut tarjota ominaisuuden, joka on tuttu pääosin vain huippuluokan laitteista. Selaa tuotetyyppejä. Tulemme tutustumaan puhelimen rakenteeseen, näyttöön, kameroihin ja teknisiin ominaisuuksiin sekä tarkastelemme puhelimen akun latautumisnopeutta ja pakkaskestävyyttä. Pitkän valotusajan tilat, kuva- ja videokloonaus, time burst, dual video, AI SkyScaping 3. Kamerasovelluksen päänäkymässä on myös tuttuun tapaan zoomausvalitsin, joka on ilmaistu ympyröillä.