Maailman Paras Frisbeegolfkiekko

The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category ”Other. Niinpä vaikkapa Stratus on todella alivakaa täydellä teholla heittävälle Simon Lizottelle, monelle vasta-alkajalle se on aivan liian ylivakaa. RocX3 omaa matalan profiilin ja sen paksun rimmin ulkoreunan ansiosta sopii erinomaisesti käteen. Best Stable Midrange: Roc – Paras. Vakauden suhteen Prodigy ei tarjoa mitään yhtenäistä kategorisointia; jokaisen maailman paras frisbeegolfkiekko mallinimessä on kirjain ja numero, joiden perusteella voi päätellä, miten kyseinen kiekkomalli vertautuu muihin Prodigyn kiekkoihin. Mitä suuremmalle maailman paras frisbeegolfkiekko ote kohdistuu sitä tärkeämpää hyvä pito on. Oikeaoppisella heitolla lähestymiskiekon saa kuitenkin heitettyä hieman putteria pidemmälle Draiverit Draiverit ovat kovimpiin heittoihin tarkoitettuja, usein sangen terävä- ja leveäreunaisia, ja profiililtaan matalia.

Apua frisbeegolfkiekon valintaan

Frisbeegolf-kiekot jaetaan kolmeen ryhmään: putterit, lähestymiskiekot ja draiverit. Sopiva muovilaatu on yksilöllinen asia ja selviää parhaiten itse kokeilemalla. Destroyerissa kohtaavat nopeus, vakaus sekä huomattava liuku. Tarkennettu tuotehaku. Mikäli lukema on paljon pakkasella esim.

maailman paras frisbeegolfkiekko

Kiekkogolf kiekot aloittelijalle

Tämä siis tarkoittaa sitä, että mitä korkeampi kiekon nopeus ominaisuus on, niin sitä vaativampi kiekko teknisesti on. Best Beginner Driver: Pro Leopard. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden valita kiekot tarkasti painon ja värin perusteella. Näiden jälkeen käydään Tjöck kamppailu 3. Kovissa nopeuksissa Shryke taittaa hallitusti yli ja samalla kiekon mahtavat liito-ominaisuudet pääsevät loistavasti esille.

billy 106 cm

Maailman paras frisbeegolfin pelaaja Paul McBeth ylistää Suomea – Muut lajit – Ilta-Sanomat

Kullakin valmistajalla on oma tapansa numeroida kiekkoja. Kun pelaan, keskityn siihen täysin. Pelaaminen aloitetaan avauspaikalta eli tiiltä ja ne päättyvät maalikoriin. Radat ryhmitellään vaikeuden kirjainlyhenteet ja varustelun numerot 1—3 mukaan. These maailman paras frisbeegolfkiekko will be stored in your browser only with your consent. Paul McBeth ja European Open.

Frisbeegolfkiekon valintaopas | Disc Golf Outlet Suomi | Kiekkogolf-elektroninen kauppa

Kiekkogolf harrastaja määrien kasvaa kokoajan ja tämä on myös huomattu, sillä myös kiekkogolf ratojen määrä nousee jatkuvasti. Frisbeekiekon numeroiden käsitteet käymme läpi tämän artikkelin loppupuolella. DX-muovin kuluu tasaisesti ja se mahdollistaa monipuolisen heittovalikoiman yhdellä ja samalla kiekolla. Putterilla voi ihan hyvin heittää pitkiäkin heittoja, lähestymiskiekolla voi putata ja joissain erikoistilanteissa draiverillakin voi heittää lyhyitä heittoja. Se on hänen suurin palkintopottinsa kautta aikojen.