Mac Powder Kiss Lipstick Teddy

Puuterinen, pehmeä, luonnollinen lopputulos, mutta silti kosteuttava ei kuivata huulia. Alentaminen ei koske erikoistarjouksessa ja poistomyynnissä olevia tuotteita. Kirjaudu sisään jättääksesi arvostelun ja kerro muille mitä pidit tuotteesta. Ajankohtaista Minimalistinen tyyli Tyylikäs työpukeutuminen Vapaa-aikaan. Emotion Hämeenlinna Goodman. Sokos Helsinki Kaari. Ainutlaatuinen koostumus sisältää kosteuttavaa puuteripigmenttiä, joka saa huulipunan tuntumaan kosteuttavalta voiteelta, joka antaa kaunista väriä huulia kuivattamatta.

MAC Powder Kiss Lipstick huulipuna 3g

Mullistava koostumus sisältää huulia hoitavia ja kosteuttavia puuteripigmenttejä. Kauppakeskus Rewell Oikeasti, haluaisin ihan kaikki värit, näistä punista. Sävy Mull it Over 3 g. Tuotekuvaus Matta – täysin uudenlaisena koostumuksena. Sävy Ripened 3 g.

mac powder kiss lipstick teddy

TUOTEKUVAUS Powder Kiss Lipstick 3 g MAC Cosmetics Huulipuna

Sävy Brickthrough 3 g. Kodinhoito ja siivous Kodin säilyttäminen Siivoustarvikkeet Pyykinhoito Muut kodinhoitotuotteet. Luo uusi lahjalista Jatka. Emotion Riihimäki. Laukut ja lompakot Lompakot ja kukkarot Matkalaukut. Kosmetiikan loppuunmyynti. Sävy Reverence 3 g.

hobby hall keeway

Powder Kiss Lipstick – MAC Cosmetics | Nordicfeel

Emotion Pieksämäki. Sokos Kuopio. MAC Cosmetics Powder Kiss Lipstick -huulipunassa on kevyen puuterinen koostumus, joka kosteuttaa ja pehmentää huulia samalla kun ne saavat kauniin ja mattapintaisen lopputuloksen. Huulipunaa on helppo levittää ja se tuntuu pehmeältä huulilla. Ominaisuudet: peittää huulet täydellisen mattapintaisella värillä jättää hieman sumean viimeistelyn huulet ovat levityksen mac powder kiss lipstick teddy sileät antaa huulille koko päivän kestävän kosteutuksen erittäin kevyt koostumus, luo voidemaisen tunteen huulissa Koostumus: puuteripigmentit — kosteuttavalla kerroksella, joka pitää huulet täydellisessä kunnossa Käyttö: Levitä suoraan huuliin ja toista levitys päivän mittaan tarvittaessa. Emotion Prisma Kouvola. Sävy Ruby New 3 g.

Powder Kiss Lipstick Teddy – MAC – KICKS

Koostumus on kehitetty imitoiden backstage-tekniikkaa, jossa luodaan utuinen efekti häivyttämällä mattahuulipunan reunoja. Huulet Huulipuna. Emotion Lippulaiva. Saat ilmoituksen myymälästä, kun tuotteesi on noudettavissa. Siltakatu 6. Teollisuustie 2. Emotion Matkus Kuopio.