Mac Pöytäkoneet

Tector Easy Upgradella – päivität laitteesi uusimpaan säännöllisesti hyödyntäen edullisia kuukausimaksuja sekä Apple-laitteiden mac pöytäkoneet jäännösarvoa. Muita vaatimuksia ei hyväksytä. Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Yksi tilaus yhdelle Perhejako-ryhmälle. Hinta 2 12 23 4 2 2 2 1 1.

Apple ja Mac -pöytäkoneet

Tilaa uutiskirje Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Tutustu kaikkiin Applen Mac-tietokoneisiin ja valitse omasi. M1 optimoi uuden mac pöytäkoneet räätälöidyt teknologiat ja energia­tehokkuuden. Mikäli tuotetta ei OLE enää saatavilla, niin tilaus perutaan. Ostoskori löytyy sivuston oikeasta yläreunasta. Löydä sinulle sopivin Mac avautuu uuteen ikkunaan. Apple mac pöytäkoneet taas on täydellinen pöytätietokone kotikäyttöön, sillä siinä yhdistyvät ammattitasoinen suorituskyky, tarkka Retina-näyttö, upea design sekä mukana tulevat näppäimistö ja hiiri.

mac pöytäkoneet

AppleCare+ Macille

Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Mietitkö vielä? Opiskelija tai opettaja – muista, että Tectorilta saat myös Applen opiskelija-alennuksen tai opettaja-alennuksen Mac-tietokoneista. Tectorilta löydät myös joustavat rahoitusvaihtoehdot – Tector-tilillä saat aina edullista maksuaikaa laskulla tai osamaksulla. Suosituimmat haut macbook pro airpods airpods pro beats solo pro wireless airpod.

auton akun merkinnät

Pöytäkoneet MAC OS kohteessa Tietokone | Techinn

Mac pöytäkoneet siis yhteydessä asiakaspalveluumme, niin pyritään yhdessä löytämään molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu. Tutustu kaikkiin Applen Mac-tietokoneisiin ja valitse omasi. SSD-tallennustila tarkoittaa sitä tilaa, joka iMacissa on dokumen­teillesi, kuvillesi, musiikillesi, videoillesi ja muille tiedos­toillesi. Jalosteet ovat Tectorin omaisuutta ja omistusoikeus siirtyy, kun kauppasumma on mac pöytäkoneet maksettu. Koska myyjä ei voi vaikuttaa tuotteen lopullisiin käyttöolosuhteisiin, kuljetukseen, varastointiin, käsittelyyn tms.

Osta iMac – Apple (FI)

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. Kuuntele musiikkia tai keskity etäneuvotteluun langattomilla AirPods-kuulokkeilla. Se tuottaa vaikuttavan suoritus­kyvyn ja nopeuden, jonka voit huomata käynnistäessäsi iMacin, avatessasi apin ja selatessasi kuvia. Tuotekorteissa ilmoitetut saatavuudet ovat arvioita ja mikäli tuote on väliaikaisesti loppu tai toimitusarvio poikkeaa merkittävästi ilmoitetusta, olemme yhteydessä asiakkaaseen tarkemmalla arviolla. Halutessasi voit myös liittyä uutiskirjeen tilaajaksi, jolla saat tiedon uusista Apple-tuotteista, kampanjoista sekä tarjouksista. SSD-tallennustila tarkoittaa sitä tilaa, joka iMacissa on dokumen­teillesi, kuvillesi, musiikillesi, videoillesi ja muille tiedos­toillesi.