Macbook Pro 13 2020 256gb

Ilmiannon syy: Valitse tästä syy Epärealistinen hinta Tuoteväärennös Ilmoituksessa on virheelliset tiedot Epäasiallinen sisältö Sääntöjen vastainen ilmoitus Väärä osasto tai ilmoitustyyppi Yritys myy yksityisenä Sama ilmoitus useaan kertaan Tuote on jo myyty Muu syy. Tietokoneet ja oheislaitteet. Hyvä Myyty. Schibsted vastaa tietojesi hallinnasta tällä sivustolla. Tilaajalla täytyy olla Suomessa toimitus- ja laskutusosoite. Tulosta ilmoitus. Vain kuluttaja-asiakkaille.

Apple MacBook Pro 13” M1 16 Gt, 256 Gt -kannettava, tähtiharmaa (MYD82)

Yrityksen tulee olla merkitty kaupparekisteriin. Tarvittavat evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä verkkosivuston toimivuudelle. Poista tai muokkaa ilmoitusta. Lisää ostoskoriin. Tilaamalla uutis­kirjeen annat meille luvan käyttää tietojasi suora­markkinointiin.

macbook pro 13 2020 256gb

Kirjaudu sisään lähettääksesi viestejä

Mikäli näissä neuvotteluissa ei päästä yksimielisyyteen, niin myyjän ja tilaajan väliset erimielisyydet ratkaistaan joko välimiesmenettelyssä tai myyjän kotipaikkakunnan alioikeudessa. Enemmän suorituskykyä ja enemmän mahdollisuuksia. Mikäli päälaitteen mukana on otettu näytönsuojalasin tai muun lisätarvikkeen asennus, käyttöönottopalvelu tai muu asennuspalvelu, ei tilauksella Object Linking and Embedding palauttaminen- tai vaihto-oikeutta, koska tuotepaketti joudutaan avaamaan ja laite aktivoimaan ennen toimitusta. Supernopea yhteismuisti varmistaa sujuvan suorituskyvyn. Tekniset tiedot Löydät kaikki tiedot osoitteesta apple. Kirjaudu sisään lähettääksesi viestejä Eikö sinulla Object Linking and Embedding vielä Tori-tiliä?

jouluvalo polttimo

Apple MacBook Air 13´´ i5 /8GB/GB SSD Laptop Harmaa| Techinn

Mikäli huomaat tilauksessa virheen tai haluat peruuttaa tilauksen ennen kuin olet vastaanottanut tuotetta, tulee sinun ilmoittaa asiasta viipymättä Tectorille. Hakumenettely: Haku. Postilla huoltoon. Lisätietoja on osoitteessa apple. Edistyksellinen ytiminen Neural Engine hyödyntää entistä tehokkaammin koneoppimista suosikkiapeissasi.

Apple MacBook Pro 13 () M1, 8gb RAM, gb,

Mikäli näissä neuvotteluissa ei päästä yksimielisyyteen, niin myyjän ja tilaajan väliset erimielisyydet ratkaistaan joko välimiesmenettelyssä tai myyjän kotipaikkakunnan alioikeudessa. Valitse haluamasi toimitustapa ja maksutapa. Jokaisella Macilla on yhden vuoden rajoitettu takuu ja jopa 90 päivän ilmainen tekninen puhelintuki. Ilmoitus pidetään listan kärjessä neljän päivän ajan. Usein kysytyt kysymykset. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Vain parasta sinulle.