Macbook Usb C Hdmi

Tavaraa ei saa palauttaa ennen myyjän antamaa suostumusta ja palautusnumeroa. Erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvotteluteitse myyjän ja asiakkaan välillä. Selaa kaikkia. Lakko, työsulku, vakava epidemia tai pandemia, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa Tectorin noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Tilaajalla täytyy olla Suomessa toimitus- ja laskutusosoite. Lue lisää maksutavoista ja -ehdoista täältä.

Universal Serial Bus-C–Digital AV Multiport -sovitin

Rekisteriseloste ja tietosuojakäytäntö. Yritykset, sosiaaliset yhteisöt ja yhdistykset sekä yksityishenkilöt voivat rekisteröityä asiakkaiksi. Mikäli asiakas huomaa vahingoittuneen pakkauksen, siitä on ilmoitettava välittömästi tavaran toimittajalle ja tehtävä vahinkoilmoitus Tectoriin. Tekniset tiedot. Emme vastaanota palautuksia yli 14 päivän kuluttua toimituksesta. Tavaraa ei saa palauttaa ennen myyjän antamaa suostumusta ja palautusnumeroa.

macbook usb c hdmi

Tuotekuvaus Apple USB-C Digital AV Multiport Adapter

Pyrimme käsittelemään palautukset mahdollisimman pian, kun olemme vastaanottaneet tuotteen. Tukee jopa 4K 60 Hz x tarkkuuksia. Halutessasi voit myös liittyä uutiskirjeen tilaajaksi, jolla saat tiedon uusista Apple-tuotteista, kampanjoista sekä tarjouksista. Katso lisätietoja klikkaamalla tähän. Tuotekorteissa ilmoitettu saatavuus kertoo varastotilanteen, joka on myymälöiden yhteissaldo. Tuotevirhevastuu rajoittuu maksimissaan tuotteen kauppahintaan.

frozen nukke

Belkin USB-C–HDMI-sovitin – Apple (FI)

Lisävarusteet Olet täällä: Etusivu » Lisävarusteet » Adapterit ja kaapelit. Pyrimme käsittelemään palautukset mahdollisimman pian, kun olemme vastaanottaneet tuotteen. Pidätämme oikeuden tarkistaa tuotteiden hintoja, mikäli ne ovat olennaisesti muuttuneet. Tector pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella macbook USB c hdmi ilman ennakkoilmoitusta. Tilaajalla ei Object Linking and Embedding oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta. Tukee jopa 4K 60 Hz x tarkkuuksia. Belkin Lightning to 3.

I-tec Universal Serial Bus-C To HDMI Cable cm Musta | Techinn

Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy luovutushetkellä tilaajalle. Tilaukset pyritään käsittelemään mahdollisimman nopeasti, mutta mahdollinen tuotteiden siirtäminen eri myymälöiden varastojen välillä noutoa tai toimitusta varten voi viedä arkipäivää ennen kuin tilaus on valmis noudettavaksi tai toimitettavaksi. Yrityksillä ei Object Linking and Embedding vaihto- eikä palautusoikeutta ellei siitä OLE erikseen sovittu kirjallisesti. Tuotesuodattimilla voit rajata näytettäviä tuotteita tuoteominaisuuksien ja muiden rajaimien, kuten saatavuuden tai alennuksen mukaan. Kuluttaja-asiakkailla on etämyynnissä Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Rekisteröitymällä näet kaikki tilauksesi ja niihin liittyvät dokumentit yhdestä paikasta.