Mökki Levi Poreallas

Asiakkaiden antama tähtiluokka 5. Korkealuokkaista majoitusta jopa kymmenelle henkilölle. Kuinka kaukana Levi Spirit on kohteen Levi keskustasta? Mökki, Tähtitie 1 Varaa yksilöllinen majoituskohde Levillä. Miten arviot syntyvät? Säästä aikaa ja rahaa! Virhe: Ilmoita voimassa oleva sähköpostiosoite.

Booking.comin asiakasarvioita koskevat ohjeet

Kun löydät sopivan kohteen, mökki levi poreallas tehdä varauksen ja maksaa verkossa. Kaikki arvioijat 8 Kaikki arvioijat 8 Perheet 5 Kaveriporukat 1. Tilava ulkoporeallas on ympärivuotisesti käytettävissä. Tutustu Huvilaamme. Viiden makuuhuoneen hirsimökki kolmessa kerroksessa. Levin keskustaan, palveluihin ja aktiviteetteihin vain metrin matka. Majoituspaikassa Levi Spirit on seuraava määrä makuuhuoneita: 5 makuuhuonetta Lisätietoa saat tällä sivulla olevasta majoituspaikkavaihtoehtojen erittelystä.

mökki levi poreallas

Tutustu Huvilaamme

SkiBussit Levillä — Levin Ski Bussit kulkevat kaikkien suurimpien majoitusalueiden ja rinteiden välillä joten bussilla pääset liikkumaan helposti paikasta toiseen. Tutustu Huvilaamme. Aktiiviliikkujan kannalta Levi on mitä otollisin kohde yöttömän yön ihailuun tai ruskaretkille. Luksusta saunomiseen tuo ulkoporeallas. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta. Kiintopisteenä maisemassa toimii m korkea Kumputunturi.

a51 samsung 2017

Levi – mökit ja majoitus: kpl! | Gofinland

WC-tiloja on mökki levi poreallas neljä ja jokaisessa kerroksessa on oma suihku. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta. Huvila – Oma sauna. Levin sää ja lumitilanteen ja rinteiden aukiolot näet verkosta reaaliaikaisesti. Majoituspaikassa Levi Spirit on seuraava määrä makuuhuoneita: 5 makuuhuonetta. Katso täältä yli kahden viikon vuokrauksiin saatavat kohteet Levillä. Sitten lisäämme ne Booking.

Levillas | Yli 30 suosittua majoituskohdetta Levillä | Varaa mökki, huvila tai huoneisto

Levi Spirit on toivottanut asiakkaat tervetulleeksi Booking. Levillä toimii yksi Suomen suurimmista laskettelukeskuksista, joka tarjoaa runsaasti tekemistä koko talvikauden ajalle. Levin ja kolarin väliä taittaa esimerkiksi Tunturilinjat. Korkealuokkaista majoitusta jopa kymmenelle henkilölle. Keskuksesta löydät majoituksen lisäksi kaikki tarvitsemasi palvelut: hyvät ostosmahdollisuudet, ruokakaupan, huoltoaseman, ohjelmapalveluita, ravintoloita, baareja, kahviloita, lääkäriaseman ja tietysti Levin kylpylän.