Sigma 135 1.8 L Mount

Tietoa laitteesta Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne. Neliöt ja suorakulmaiset softboxit Pyöreät softboxit Strip softboxit Hunajakennot ja kangaslaadut Sateenvarjot Beauty dishit Heijastimet ja scrimmit Snootit ja reflectorit Käsisalaman muokkaimet Adapterit eli speedringit. Zuiko Olympus M. Laowa Nikon. Blackmagic Design. Tuotevideot Sony mm f1. Myös kontaktiton toimitus.

Sigma 135mm F1.8 DG HSM l Art – L-Mount

Tulostaminen ja automaattinen kuvankäsittely. Uusi suuri Hyper Sonic -moottori HSM tarjoaa tarkennusryhmälle runsaasti vääntöä erinomaisen nopeuden varmistamiseksi, mikä takaa poikkeuksellisen vakaan suorituskyvyn myös pienemmillä nopeuksilla. Maksuttoman palautuksen piiriin ei myöskään kuulu erittäin isot kuljetukset kuten monitorit, taustapaperit tai muut normaalia isommat paketit. ObjektiivitFujinon objektiivitFujinon kiinteäpolttoväliset objektiivit. Käytetty kiikarit ja teleskoopit.

sigma 135 1.8 l mount

Kiinteät toimituskulut:

Tulostimien musteet. Käytetty Nikon. Mikäli palautettava tuote on käytetty, likainen, rikki tai muuten myyntikelvoton, emme voi hyvittää tuotteesta täyttä hintaa takaisin Palautus on pääosin maksuton! Tilaajan tulee olla yli vuotias. Kehys 13x18cm. Olympus varaosat.

pai ruusunmarjaöljy

Sigma mm F DG HSM Art – Kuvaaminen – Objektiivit | Mediatrade

Toimitus viivästynyt. Aloittelijoiden tähtikaukoputket. Malli : Sony E. Video ja ääni. JK Audio. Toimitusaika pv.

Sigma mm f/ Art – Sony E | Foto Monza

Toimitusaika pv. Säädettävät ND-suotimet. Muista minut. Kehys 10x15cm. Tuote on tilattavissa verkkokaupasta tai sähköpostilla. Kokoontaittuvat taustat. Kiitos vaihtotarjouksesta.