Sisärengas 20×1 75

Jotta polkupyörien renkaiden kokomerkintöihin saataisiin jotain tolkkua, on kansainvälinen standardointiorganisaatio ISO kehittänyt maailmanlaajuisen merkintätavan renkaan koon ilmoittamiseksi. Näiden lisäksi joissain renkaissa saatetaan käyttää sitten epästandardeja merkintätapoja, jolloin mitat menevät hieman arvailuiksi. Lisää ostoskoriin. Tuumakokoina ilmoitetut koot ovat kuitenkin hyvin epätarkkoja. Näytä kaikki Prophete jalosteet. Kysy lisää tuotteesta.

Sisärengas / sisuskumi 20×1.75-2.125 (44-406), pikaventtiilillä, BicyclePRO

Kaikissa sisäkumeissa merkinnät eivät välttämättä noudata sovittuja merkintätapoja, jolloin on viisainta varmistaa oikeankokoisen sisä- tai ulkorenkaan hankinta myyjältä. Aiheeseen liittyvää sisältöä Tallenna Peruuta. Tuotteen saatavuus myymälöissä Myymälä. Kaikki Prophete jalosteet.

sisärengas 20x1 75

Tämän tuoteryhmän hittituotteet

Ensinnäkin ensimmäinen luku merkitsee renkaan ulkohalkaisijan likimääräistä mittaa, joka on hyvin epämääräinen mitta. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot Yritysmyynti. Kaikki oikeudet pidätetään. Listausvalinnat Varasto. Lisätiedot Tuotekoodi: Tilauskoodi:

micro usb kaapeli 2m

Sisärengas / sisuskumi 20x (), pikaventtiilillä, BicyclePRO | Rellunkulma

Lähettämällä arvostelusi annat meille oikeuden julkaista sen sivuillamme sekä muissa kanavissa ja medioissa. Lähettämällä arvostelusi annat meille oikeuden julkaista sen sivuillamme sekä muissa kanavissa ja medioissa. Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Näitä ostetaan nyt:. Myös sisärenkaita löytyy useita kokoja, jotka sopivat tietyn kokoisiin ulkorenkaisiin, joten siksi onkin tärkeää tietää, mitä renkaiden kokomerkinnät sisärengas 20×1 75.

Prophete 20″ 47/ pikaventtiili sisärengas | verkkokauppa

Venttiilityyppi on tärkeä huomioida, koska esimerkiksi maantiepyörien vanteisiin ei sovi yleensä kuin Presta-venttiili, koska Schrader on niihin liian leveä. Sivu You’re currently reading page 1 Sivu 2 Sivu Seuraava. Tilaa uutiskirje. Tuumakokoina ilmoitetut koot ovat kuitenkin hyvin epätarkkoja. Klikkaa kuvaa suurentaaksesi. Sähköskootterit ja sähköpotkulaudat.