Skoda Octavia 1.9 Tdi 2005

Toinen dieselissä huomioitava asia on voiman äkillinen loppuminen käyntinopeusmittarin punarajalla, joka tulee bensa-autoon tottuneelle vastaan yllättävän helposti. Skoda Octavia 1,9 Tdi. Toimitetut moottorit voivat vaihdella visuaalisesti yksityiskohtaisesti. Osina tai kokonaan Nettivaraosa Käytetyt moottorit. Alma Massamedia yhteystiedot. Lisätiedot Uusi,käyttämätön kaasuläppäkotelo.

2004 Skoda Octavia II 1.9 TDI (105 hv)

Skoda octavia TDI ilmoitusta löytyi. Ollut ajossa koko ajan. Skoda Octavia Tdi kaasuläppäkotelo. Skoda Octavia 1. Oli kiinni autossa koeajolenkin ajan.

skoda octavia 1.9 tdi 2005

Skoda – haetuimmat mallit

Edullinen : Tori Molemmat autonrenkaat aluvanteilla. Golfin jälkeen ehkä merkittävin malli Suomen markkinoita ajatellen on järkiauto Skoda Octavia, joka on hinnaltaan lähellä Golfia, mutta tavoittelee markkinaosuuksia myös keskiluokasta. Tarjoamme kaikille käytetyille moottoreille rajoitetun 6kk takuun. Kilometreillä ei väliä, kunhan huollettu. Varaosanumero Vuosimallit alkaen Varmista tuotteen sopivuus autoosi myyjiltämme P tai [email protected]. Paljon autoa kohtuullisella hinnalla — uusi Nissan Qashqai on luo

s20 fe 4g 128gb

Autoesittely Skoda Octavia |

Siinä on vakiona näyttävämpi sisustus, sumuvalot, xenon-valot, suksiluukku, automaatti-koneellinen ilmanvaihto, sadetunnistin, keskikyynärnojat, sähkölasit myös takana, kevytmetallivanteet ja nahkaratti. Näkyvyys autosta on myös melko hyvä. Myydään 1. Ajettu kohtuu kilometrit tkm, huoltokirja, kahdet renkaat. Myydään hyvässä kunnossa oleminen Skoda Octavia 2. Hallintalaitteissa ei OLE turhia erikoisuuksia ja ergonomia on hyvällä tasolla. Kuvaus Sopii Lisätiedot Lähetä pyyntö Etkö löydä sopivaa moottoria meidän sivuiltamme?

Skoda octavia TDI –

Hyvät varusteet: isompi ajotietokone, xenon, parkkitutkat, vakkari, sadetunnistin, monitoimiohjauspyörä, aut. Edullinen :. Siis rs skoda. Edullinen : Tori Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki autotalli. Siinä on vakiona näyttävämpi sisustus, sumuvalot, xenon-valot, suksiluukku, automaatti-ilmastointi, sadetunnistin, keskikyynärnojat, sähkölasit myös takana, kevytmetallivanteet ja nahkaratti.