Smartphone A 71 Samsung

Rakenne, materiaalit ja käsituntuma. Kokonaisuudessaan One UI 2. Odottelen vielä tuleeko Suomen edustajille myyntiin lähiaikoina, mutta jos ei niin tilaus Saksasta ei Object Linking and Embedding ongelma Tämäpäs olikin jo pidemmällä mitä olin ymmärtänyt. Näytön kokoon verrattuna suhteellisen kapeiden ulkomittojen lisäksi puhelimen gramman paino on varsin smartphone a 71 samsung suoritus kokoluokassa. Hyvä huomio tuo järjestelmäpiirien ero, pitää myös tutustua tuohon tehopuoleen että onko riittävä. Kosketusteknologia Multi-touch.

Testissä Samsung Galaxy A71

Kuitenkin kaikki selkeistä linjoista poikkeavat alueet, kuten esimerkiksi sekaisin smartphone a 71 samsung hiukset aiheuttavat hankaluuksia ja leikkautuvat helposti pois syvyysterävyysefektin mukana. Neljännen takakameran erottelukyky numeerinen 12 MP. Kuulokkeiden alempien taajuuksien toisto on hyvin ponnetonta ja ääni jää kokonaisuudessaan todella ohueksi. Otimme suorituskykytestien verrokeiksi suunnilleen samasta hintaluokasta Snapdragon -piirillisen Xiaomi Mi 9T PronKirin -piiriä käyttävän Honor n ja Snapdragon -järjestelmäpiirillä varustetun Motorola One Hyperin. Järjestelmäpiirin pariksi on tarjolla 6 gigatavua RAM-muistia ja gigatavua tallennustilaa, jotka ovat nykypäivänä vajaan euron hintaluokassa hyvää perustasoa, mutta eivät mitään massasta poikkeavan hyviä lukemia. Prenumerera på de bästa erbjudandena och de mest spännande nyheterna av våra produkter direkt till din e-mail. Musiikin toistoaika h.

smartphone a 71 samsung

Dataturvallisuus

Kuvat ovat yksityiskohtaisia ja teräviä pitäen ylimääräisen terävöityksen kuitenkin aisoissa. Manager2k sanoi. Näytönohjain Adreno Kamerasovellus itsessään aukeaa kohtalaisen nopeatoimisesti ja kuvien tallentuminen tapahtuu lähes välittömästi suljinta painaessa. Näytön lasin tyyppi Gorilla Glass. Yötila on käytettävissä Assä sekä pääkameralla että ultralaajakulmakameralla, mutta makrokamera ei sitä tue.

tuhkakuppi riihimäki

Samsung Galaxy A71 panssarilasi

Eivät sitten vain OLE tuota tarpeelliseksi hintaluokaan nähneet? Bluetooth Smartphone a 71 samsung. Teknisesti Galaxy A71 tarjoaa hintaluokassaan toimivaa ylemmän keskihintaluokan rautaa. Mielenkiintoisena yksityiskohtana ainakin testikappaleen mukana toimitettiin lisäksi lappunen laitteen aluelukosta, jonka mukaan Euroopasta ostettu laite saattaa vaatia eurooppalaisen SIM-kortin. Toki tämä on keskihintaluokan puhelin, joten virallisen tuen pituus voi olla eri kuin huippumallilla. Sovellusten jakelualusta Google Play.

Samsung Galaxy A71 – Tuotetiedot |

Mikrofonin mykistys Kyllä. Testijakson aikana Galaxy An suorituskyvyn kanssa ei havaittu peruskäytössä minkäänlaisia ongelmia ja tavanomainen käyttö, kuten internetin selaaminen tai yleisesti käyttöliittymän sisällä liikkuminen toimi poikkeuksetta sulavasti. Huomionarvoisena seikkana tallennustilan luku- ja kirjoitusnopeutta mittaavan Androbench 5 -testin tulokset on ajettu mukautetuilla, paremmin tosielämän käyttöä vastaavilla asetuksilla 1 thread, Mt file size, kt buffer size , joita on käyttänyt mm. Facebook Google. Ammattilaistilaksi nimetty manuaalikuvaustila tarjoaa varsin suppeat säätömahdollisuudet.