Smartwatch Amazfit Gts Lava Grey

Suosituimmat brändit Lumoava. Ristiäislahja pojalle. Brändit Aarni. Uutta: Calvin Klein. Polar rannekkeet. Victorinox linkkuveitset.

Amazfit GTS Lava Harmaa älykäs rannekoru

Kaiken kaikkiaan, voit mukauttaa jopa 7 widgettiä 17 toiminnosta. Haluan ilmoituksen sähköpostiini kun tuote on saapunut varastoon. Muita kastelahjoja. Aktiivisuusrannekkeet ja Älykellot. Lasten ajanottolaitteet. Kello tunnistaa automaattisesti uima-asentoasi ja tallentaa tietoja, kuten SWOLF, vauhti tai kalorikulutus, ja mahdollistaa tietojen tarkan analysoinnin jokaisen uintisuorituksen jälkeen. Polar Unite.

smartwatch amazfit gts lava grey

Get your act together

Kaiverrettavat asustekorut. Fenix 7. Materiaalin mukaan Hopea. Uudet älykellot Garmin Fenix 7. Swiss Alpine Military.

moderni seinävalaisin

Xiaomi Amazfit GTS Älykello 42mm laavaharmaa EU – WOV3N – OUTLIKE

Kello sisältää useita ammattitason sensoreita, jotka tallentavat suorituksesi fyysisen datan ja tarjoavat laadukkaat analyysit. The watch can automatically recognize your swimming position, and record data like SWOLF, pace, or calorie consumption, and enables an accurate analysis on the data each time you swim. Moreover, the customized 1. Romantiikka pöytähopeat. Michael Kors. Polar Ignite 2. Garmin Vivomove Sport.

GTS Lava Harmaa älykäs rannekoru –

Suunto 7. Kirjaudu sisään. Näiden lisäksi kellossa on unenseuranta, 12 erikseen asetettua urheilusovellusta, sisältäen myös uinnin ja hiihdon, kalorilaskuri, musiikinkuuntelu bluetoothin välityksellä, sää, ja puhelimen paikannus ja normaalissa käytössä kellossa on 14 päivän akunkeston ilman älyominaisuuksia akku kestää 46 päivää — ja kellotaulussa näkyvät appsit on mahdollista räätälöidä juuret itselle sopiviksi, jotta kello palvelee juuret käyttäjän henkilökohtaisia tarpeita. Brändin mukaan Amazfit. Marc Jacobs. JavaScript seems to be disabled in your browser.