Smileo Valkaisu

Mulla oli smileo valkaisu tää sama setti ja kyllä selkeästi vaaleni hampaat täälläkin pienistä värjäymistä! Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu. Tulokset riippuvat tietysti hampaiden lähtöväristä. Mulle se on ainakin ollut haaveena käytännössä aina ja mä olen yhtä lailla aina myös vihannut omia hampaitani. Hammaslääkärillähän hampaita ei valkaista, ennen kuin reiät on hoidettu.

Testissä: Smileo – hampaiden valkaisu kotona

Me uskomme sinun hymysi voimaan. Vastaa Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Varmista, että hampaat ovat puhtaat. Smileo Hampaidenvalkaisusetin mukana tulee UV-valolaite, siihen liitettävä pehmeä hammasmuotti, valkaisussa käytettävät geelit, smileo valkaisu hampaiden värin selvittämiseksi sekä totta kai käyttöohjeet, jotka ovat englanninkieliset. Jatka shoppailua.

smileo valkaisu

Muodonmuutos hymyllesi – kotona

Jos tavoittelet kirkasta hymyä ja herkullisen pehmeitä, terveitä huulia, tämä on ratkaisu sinulle! Nyt pääset itsekin kokeilemaan tosi edullisesti näitä helppokäyttöisiä hampaidenvalkaisu menetelmiä! Juu mulla ei Object Linking and Embedding tapana valehdella blogissani eli ei, en suinkaan OLE vaalentanut hampaitani tuossa toisessa kuvassa kuvanmuokkausohjelmilla :. Parhaan tuloksen ylläpitämiseksi suosittelemme toistamaan hoidon, kun alat nähdä tulostesi haalistuvan. Apua kiitos, vaikea käsittää että kukaa ajattelisi mitään tuon tapaistakaan, kun oon itse aina vihannut omia hampaitani 😀 Jos joskus johonkin päädyt valkaisua tekemään niin tee ihmeessä siitä blogiinkin juttu, ja totta kai uskallat laittaa sen ennen kuvan! Kiva, kun on valkoisempi hymy :. Ihanan helppoa ja yksinkertaista!

muistikortti 128gb citymarket

Lipstick Love: Smileo – Kokemuksia hampaidenvalkaisusta kotioloissa!

Liuskojen kanssa voi hyvin puhua, mikä smileo valkaisu pidemmän vaikutusajan odottelua. Heidän tuotteissa ei käytetä peroksideja, joita useimmissa valkaisumenetelmissä käytetään ja kuulin, että yleensä nämä ovat syy juurikin vihlonnalle! Tarjolla on muutama erilainen vaihtoehto kotivalkaisun suorittamiseen. Setin suoritusteho perustuu UV-valotekniikkaan, joka on suosituimpia valkaisutekniikoita maailmassa. Valkaisuliuskat on myös helppo ottaa smileo valkaisu matkalle, koska et tarvitse mitään muuta ja ne menevät pieneen tilaan! Minulla ei ollut mitään kovin pahaa kellastumista hampaissa, joten muutos ei Object Linking and Embedding kovin dramaattinen. Charming Nails

Hampaiden valkaisu kotona – Uhka vai mahdollisuus?

Tässä setissä käyttöjakso on 7 päivää, jonka aikana hampaat voivat valkaistua jopa 8 astetta. Smileo Hampaidenvalkaisusetin mukana tulee UV-valolaite, siihen liitettävä pehmeä hammasmuotti, valkaisussa käytettävät geelit, värikartta hampaiden värin selvittämiseksi sekä totta kai käyttöohjeet, jotka ovat englanninkieliset. Hammashymy olikin mulla pannassa lähes koko teini-iän ja vasta aikuisiällä olen oppinut näyttämään myös ne hampaani hymyillessäni. Settiin kuuluu LED-valkaisulamppu ja 3 valmista ruiskua valkaisugeeliä. Suosittelemme uusimaan valkaisuhoidon parin kuukauden välein, riippuen hampaittesi sävystä sekä siitä, miten ne reagoivat tummentavien ruokien ja juomien vaikutukseen. Löydät tämän valkaisusetin ja muut Smileon jalosteet täältä. Käytä alekoodi.