Sony Alpha Fx 3

Ihmisiä kuvattaessa reaaliaikainen Eye AF -toiminto helpottaa videokuvausta, erityisesti gimbaalia ja automaattitarkennusta käytettäessä. Ammattilaisten tukena vuodesta Lisää ostoskoriin. A7S III:stä peritty huima pisteen automaattitarkennus pysyy mukana vaikeimmissakin tilanteissa ja kattaa lähes koko kuva-alan. Lägsta priset. Luotettava ja säänkestävä. Säästä valitsemalla tuotepaketti!

Sony Alpha Fx3 ilme-fx3 | Täysikehyksen elokuvateatterikamera

Valittavissa on kolme tallennusformaattia, mukaan lukien bittinen 4-kanavainen. Tallennusmuoto ääni. Näin saat vapautta muokkaamiseen. Korkea herkkyys, laaja dynaaminen alue Täyden koon kenno mahdollistaa korkean herkkyyden pienellä kohinalla kameran koko herkkyysalueella optimoimalla kennon lähtösignaalin. Tuotenumero Brändi Sony Valm. Luotettava, kestävä ja kevyt struktuuri Kameran kestävä ja kannettava runko sekä ylä- etu- ja takakansi on valmistettu kevyestä ja vahvasta magnesiumseoksesta, ja kuuden kiinnitysruuvin ansiosta painavakin objektiivi sony alpha fx 3 tukevasti.

sony alpha fx 3

Ominaisuudet

Järjestelmäkamerat Nikon Z50 runko. A7S III:stä peritty huima pisteen automaattitarkennus pysyy mukana vaikeimmissakin tilanteissa ja kattaa lähes koko kuva-alan. Paikallista työnkulkua tukeva telekommunikaatio Kamera tukee langattomia 5 GHz:n. Cine , joten jälkituotanto on joustavaa ja tehokasta, ja kameraa on helppo käyttää yhdessä muiden S-Log3:a tukevien Cinema Line -kameroiden kanssa. Kamerassa on yksi merkkivalo edessä ja toinen takana. Matalan bittinopeuden HD-välitiedostoja voidaan tallentaa samanaikaisesti korkeammalla bittinopeudella, kuten XAVC S-I 4K -muodossa, käytettäväksi editoinnissa ja esikatselussa ennen lopullista tuotantoa. Järjestelmäkamerat Fujifilm X-Pro3 runko, Dura hopea.

skoda superb takaluukun moottori

One moment, please

Henkilökohtainen palvelu. Toimituskulut alk. Näistä voi olla apua materiaalin esikatselussa ja editoinnin valmistelussa Sonyn maksuttomassa Catalyst Browse- tai Catalyst Prepare -työpöytäsovelluksessa. Tilaa uutiskirjeemme. Innovatiivinen peilitön design helpottaa kannettavuutta ammattilaistason toiminnoista tinkimättä. Järjestelmäkamerat Fujifilm X-Pro3 runko, musta.

Panprices – Sony FX3 + mm F G Power Zoom OSS

Joustavan valotuksen tilassa voit asettaa iiriksen, valotusajan ja ISO-herkkyyden erikseen automaattisessa ja manuaalisessa ohjauksessa. Tuloksena on erinomainen kuvanlaatu. Kennossa on myös 5-akselinen kuvanvakain, joka paitsi helpottaa terävien kuvien saamista, myös vakauttaa etsinkuvan. Näin kuvanlaatu on parempi ja tiedostot kätevän kokoisia. Uusi laite. Mikä on Panprices -takuu? Myymälässä: Toimitettavissa heti.